linusia 0 Napisano Maj 23, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=197532699 Bo nie wiem czy kupic :) piszcie!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Maj 23, 2007 ładna...śmiało kupuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysiątko 0 Napisano Maj 23, 2007 Cudna jest! Kupuj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość break Napisano Maj 23, 2007 całkiem ładna :) kupuj!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mignonette 0 Napisano Maj 23, 2007 zajebista :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Maj 23, 2007 Ekstra jak dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnnaE25 Napisano Maj 23, 2007 ładna, ale nie na moj cyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linusia 0 Napisano Maj 23, 2007 kurcze jak tak piszecie to chyba sie skusze :) dzieki dziewczyny zawsze warto sie poradzic :) jakbyscie jeszcze tylko mi jedna rzecz poradzily to bym byla wdzieczna :) mam dosc jasna karnacje i nie wiem czy taka brazowa sie nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linusia 0 Napisano Maj 23, 2007 poradzi ktos cos ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Maj 23, 2007 zbliża się lato to się opalisz...bo rzeczywiście do tej bluzeczki trzeba by było być troszke opalonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaje Napisano Maj 23, 2007 jak masz duży biuścik to ślicznie w niej bedziesz wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linusia 0 Napisano Maj 23, 2007 moj biust to 75B wiec nie duzy i dlatego nie wiem czy bedzie dobrze wygladala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliczna sama sobie kupie Napisano Maj 23, 2007 dzięki za cynk ;) znaczy za link;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach