Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hersjankaa

FACECI W CIĄŻY

Polecane posty

Gość Hersjankaa

Teraz lato i jakoś bardziej się zwraca uwagę na wygląd innych. Czy wy też zauważyłyście wysyp facetow z wielkimi brzuchami jakby byli w 9 miesiący?? Multum facetów ze paskami zapiętymi pod brzuchem?? To straszne!!!

Gość zadbany facet
Ja tam widzę panienki w bluzkach odsłaniających tłuste brzuchy i spódniczki okrywające grube, obleśne nogi.

Gość Hersjankaa
popatrz dobrze a dojrzysz multum facetów w ciazy :P

Nie znasz sie. To sa miesnie piwne :D:D:D Postu zakompleksionego osobnika rodzaju meskiego nawet nie komentuje.

Zgadzam się z zadbanym! O wiele więcej jest dziewczyn, które odsłaniają to, co powinny zakrywać. Brak kompleksów? Ok, ale gdzie samokrytyka? Gdzie zadbanie o siebie? koszmar, ten wylewający sie tłuszcz, te wałki. Ble. Sama nie należę do jakichś super zgrabnych lasek, ale wiem, jak sie ubrać, żeby ukryć, co nie jest perfekcyjne, ale odsłonić swoje atuty.

Gość Hersjankaa
ja raczej widzę multum ładnych laseczek z jakimiś flejami, upasionymi lub brzydko ubranymi gościami

Nie zaprzeczam, że facetów też jest wielu. ale jakoś mnie bardziej rażą dziewczyny :)

Gość Ja jestem ładna i zgrabna
a mój facet jest właśnie takim spasionym facetem z wielkim brzuchem. Nic na to nie poradzę. Taki jest świat. Ludzie nigdy nie będą idealni. A nawet jeśli wyglądają świetnie to i tak przecież w końcu dopada starość która zazwyczaj jest niestety ogólnie przyjętym synonimem brzydoty. Dlatego nikt nie zauważa ludzi starych i często czują się oni niepotrzebni. Nie narzekajcie dziewczyny na facetów z brzuchami czy inne defekty u ludzi. Oni nie znikną od tego narzekania. Wy możecie twierdzić że ludzie mają taką czy inną wade fizyczną a ktoś inny może powiedzieć że wy macie wadę umysłu bo brak wam tolerancji. Jak nie można zmienić otoczenia to trzeba zmienić myślenie o nim.

Gość człowiek który połknął piłkę
Zestresowała mnie ta dyskusja. Idę po browarek...