Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullaala

Strasznie chce mi sie faceta..

Polecane posty

Gość prawy nr któryś tam
no cóż bywa i tak ;-) a jakie ciałka preferujesz?? Ciekawe czy bym Ci odpowiadał:-))

Gość rozważnyiromantyczny
przecież jest całe multum portali na których poznają się ludzie w podobnej potrzebie, ale wy chyba nie chcecie poznać realnego faceta tylko ponarzekać sobie

Gość a ja powiem tak.......
tak jak juz troszke wczesniej pisalam. najbardziej podobaja mi sie faceci w typie mojego bylego, ktory mnie neistety zostawil ale mniejsza o to :) no więc tak:owlosiony tylek nogi i rece, duze dlonie, silne szczuple cialo, maly tyleczek, szerokie ramiona, lekka łysinka, wlosy ciemno blond i niebieskie oczy :)

Gość aaaaabuu
ale wy wszystkie napalone .... to przez pogode, jest tak goraco ze krew w nizszych okolicach szybciej krazy

Gość prawy nr któryś tam
ja mam 186 i 93kg łysinki nie mam z tego opisu;-) ciemny blond, niestety pupa mała nie jest bo jak byłem młodszy to dużo ćwiczyłem na nogi i trochę mi się rozrosło:-)) hehe pozdr.

kurcze no to nie za bardzo. ja chce takiego faceta jak moj byly i koniec :) on byl sredniego wzrostu i byl szczuply, a ty widzę niezly mięsniak jestes. do tego z wielkiem tylkiem hehe. pozdr

nie ukrywam, ze najlpeij by bylo jakby tamten po prostu do mnie wrocil ale chyba niestety życie nie jest takie piekne i nie zawsze jest tak jak bysmy tego chcieli :(

Gość prawy nr któryś tam
hehe nie jestem mięśniak musiałbym przy moim wzroście ze 96 minimum ważyć, żeby to wyglądało tak już solidnie... Oczywiście ćwicząc a nie dużo jedząc tylko:-) Kiedyś się wezmę za ćwiczenia solidnie to może będzie:-) Mam nadzieję, że sobie znajdziesz jakiegoś fajnego pozdr.:-)

Gość szczesliwa i zaspokojona
a ja jestem wlasnie po malym przytulanku:))

a duże masz dlonie? bo moj byly byl piekarzem i mial wielkie łapska ;)

Gość vcxer
no więc tak wlosiony tylek nogi i rece, duze dlonie, silne szczuple cialo, maly tyleczek, szerokie ramiona, lekka łysinka, wlosy ciemno blond i niebieskie oczy nie mam duzych dłoni i małego tyłeczka :) mam duży tyłek i małe dłonie wiec nie spełniam tego.REszta sie zgadza nievbieskie oczy itd..

Gość prawy nr któryś tam
ojj... widzę co Ci trzeba :-) SOLIDNEGO CHŁOPA;-) ja mam delikatne ręce kiedy innym przejedziesz ręką po dłoni z góry będzie chropowata u mnie jest skóra delikatna bardzo... Wiem bo sam się kiedyś ździwiłem dlaczego tak jest, no powiedzmy, że jestem przeciwieństwem Twojego byłego :-)) Ale znajdź sobie już innego i tak prędzej czy później zapomnisz...

Gość vcxer
mam podobny do tego ,ale jeszcze wiekszy i bardziej zaokraglone posladki : http://www.kramtoad.com/~kramtoad/pics/steamass.jpg taka moja uroda.

Gość kasia - k
pisze w przerwie meczuktor ogladam z mezem:)) ja jeszcze zanim poznalam mego slubnego jak spotykalam sie z jakimis chlopakami to za kazdym razem jak zwiazek sie rozpadal to typ urody chlopaka z ktorym bylam przez jakis czas byl typem urody ktory preferowalam. zwykle tak jest

Gość kasia - k
a ja powiem tak...typ urody co opisalas to prawie jakmoj maz tyle ze moj ma oczy brazowe. ale reszta sie zgadza:))

vcxer--->> no to calkiem fajny masz ten tyleczek. a tak poza tym to co ty za zdjecia ogladasz??? no ale niewazne. a ten moj byly mial bardzo zniszczone pracą ręce, ale wlasnie tacy faceci mi sie podobają. nie lubie takich delikatnych kobiecych rączek u mężczyzn ;) ech... on byl moim pierwszym facetem moze dlatego tak ciezko mi zapomniec o nim.

Gość kasia - k
nastepny punkt co sie nie zgadza - moj ma rece gladkie i delikatne

Gość p_u_m_a
moze zatem ktoras z Pan zechce moje silne ramiona wysokiego czarnookiego bruneta, ktorego duze opalone dlonie dotkna Jej piersi, az zakwitna jak wiosenne kwiaty, a zimny dreszcz na plecach zostawi delikatny posmak slodkosci i drżenie ud..? ;)

Gość prawy nr któryś tam
delikatne dłonie nie oznaczają kobiecych małych rączęk:-)) poprostu jeśli ktoś nie pracuje fizycznie cały dzień to tak ma:-)

a skad jestes piekny brunecie?

Gość prawy nr któryś tam
Z Krakowa

nie wiem czemu ale mnie wlasnie bardzo kręcą takie dlonie jakie mial ten moj ukochany. szkoda ze nie mam fotki, bym wam pokazala. naprawdę bardzo duze, męskie, spracowane dlonie :]

jak zwykle 'za daleko mieszkasz mily' :D

Gość ghfgh
``nie lubie takich delikatnych kobiecych rączek u mężczyzn `` moje sa wlasnie niespraacowane.Nie widac wystajacych zyl na nich nawet.Zawsze siedzialem przy ksiazkach.

Gość raada
a ja powiemm tak...zazwon po przyjacielsku do bylego i niech cie zaspokoi (po przyjacielsku)

hehehehe pewnie bym tak zrobila ale on mieszka 1000km ode mnie :(

nie przejmuj się, są kobiety ktore z kolei uwielbiaja wlasnie takie delikatne dlonie u facetow :) ( do tego co to siedzi przy ksiązkach ;])

Gość ghfgh
podnosze jedna reka 17 kg .MOze i delikatne ,ale nie słabe.

Gość ghfgh
mam silne ręce ,ale dłonie raczej srednie.

no skoro jestes silny to super :) dziękuję wszystkim za rozmowę i dobranoc :*