Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misialkowanie

czekam wciąż

Polecane posty

Gość Misialkowanie

Nic tu oryghinalnego nie wymyślę, czekam na miłość. Czekam, bo może i mi w końcu przypadnie kogoś choćby poznać. Mężczyznę, do pogadania, do przytulania, misiaczenia i przyjaźni. czekam trzy i pół roku.moja pierwsza miłość jest już w drugim po mnie poważnym związku...a mi jakoś tak coraz zimniej...mimo że to maj.

Gość cześć kochanie
dobrze że nie piszesz że wolisz być sama

Gość a można wiedzieć
ile lat masz?

Gość Misialkowanie
nie będę się siliła na sztuczną niezależność, tutaj nie muszę. tęsknię za byciem kochaną

nie jesteś sama... czas ucieka a \"tej\" osoby jak nie było tak nie ma ;) niestety recepty na to nie ma ? co ma być to będzie... ja mam nadzieje że \"góra\" trzyma dla nas coś extra :)

Gość Misialkowanie
jestem zmęczoną czekaniem 24-latką

Gość Misialkowanie
Wiem że to możliwe Leszek:) tylko że niestety niezbyt pewne..

Gość cześć kochanie
tu jest parę osób użalajacych się nad sobą, powinni się spotkać ;)

Gość a skąd jestes
:)

Gość Misialkowanie
24 to nie tak źle, ale od bardzo dawna nikogo nie poznałam. Nie chcę się użalać nad sobą, samotność ma pewne plusy, i nie szukam na siłę faceta..chcę kochać {serce}

Gość Misialkowanie
:) to fakt

noo plusów jest multum ;) ale wszystko było by fajnie gdy by nie te minusy... zwłaszcza wieczorami da się je zauważyć...

Gość napisz skąd jesteś

Gość Misialkowanie
też nie każdego wieczora :) całe szczęście, co jakiś czas człowieka dopada ta melancholia..Pocieszam się tym, że i w związku z kimś nie da się jej uniknąć. Największym plusem samotności jest to,że się wówczas dorasta :)

Gość Misialkowanie
dlaczego mam napisać skąd jestem?

Misialkowanie, jak chcesz, to możesz wpisać się na mój topik;) zapraszam:) a teraz idę spać już 😴

Gość napisz skąd jesteś
Ty czekasz i inni też czekają

Gość Misialkowanie
Inaczej postrzega się pewne sprawy.Ale pozostańmy przy temacie miłości:) mianowicie zauważa się popełnione przez siebie błędy, godząc się na długotrwałe oczekiwanie na miłość, unika się namiastek, pustych związków itp. Oraz nabiera się pewności siebie i poczucia własnej wartości. W końcu przychodzi ta siła, która nie pozwala na wiarę w to, że jeśli zdaży się "wdepnąć" w toksyczny związek, to zawsze można z niego uciec.Bo samotność to również życie, wcale nie gorsze

Misialkowanie mialam podobnie, i mniej wiecej po 3 latach poznalam super faceta i od prawie 9 miesiecy jestesmy razem :) No i moj wiek tez 24 latka :) Co ma wisiec nie utonie, znajdzie sie ten wspanialy. Jak tak dlugo czekalam, az trafie na kochanego faceta, to mowilam sobie , ze to po to, zebym go bardziej docenila.

Gość Misialkowanie
tam miało być pozwala na wiarę:)

w sumie macie racje... :) ale od toksycznego związku nie zawsze łatwo da się uciec ;) nie jest to takie proste bo serce nie sługa... i dość czesto nas nie słucha :) co ma wisieć to nie utonie :)

Gość Misialkowanie
hola*** gratuluję :)

Dziekuje :) Wierze, ze wam tez sie niebawem przytrafi :) Ja przerabialam wczesniej toksyczny zwiazek i nie potrafilam sie z niego wyrwac, ale w koncu sie udalo. Pozniej co kogos spotykalam, to juz po jednym spotkaniu wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie. Jak poznalam mojego faceta, to tez zakladalam, ze to bedzie kolejny kolega, a jednak wyszlo cos wiecej i nie zaluje. Ciesze sie , ze nie meczylam sie z kims na sile, bo tez szukalam zwiazku opartego na uczuciach,a nie zwiazku, zeby sie nazywalo, ze mam kogos :) Wytrwalosc czasem poplaca

Gość Misialkowanie
hola*** widzę ,że wiesz o czym tu piszę. dotyczy również poznawania nowych ludzi. można się zniechęcić.Pozdrawiam:)

Gość Misialkowanie
życzę wszytkim dobrej nocy i dziękuję za wpisy🌼

Misialkowanie oj tak, mozna sie bardzo zniechecic, ja juz sie nawet w chwilach kryzysu zastanawialam czy nie jestem czasem skazana na bylego, bo nowej milosci nie bylo na horyzoncie, a moj ex wciaz wydzwanial. Ale i tak powiedzialam sobie, ze wolalabym byc sama, niz z nim, ze drugi raz nie popelnie tego bledu ;) Milego dnia