Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samolek

Co się stanie jesli nie pojde z angina do lekarza ? W koncu musze wyzdrowiec

Polecane posty

Gość Samolek

groza mi jakies powiklania ? Lecze sie tym co jest dostepne bez recepty, nie wychodze z domu, leze glownie w lozku ale ciezko jest

Gość Samolek
Niechze ktos odpowie :(((

Gość grgrgrgr
ta, a za kilka lat miej raka płuc czy czego innego ze wszystkich niedoleczonych angin, zapaleń płuc, oskrzeli. zdurniała? po antybiotyki, ale migiem!

Gość Samolek
To tylko ten jeden raz, nie moge isc bo stracilam ubezpieczenie, zanim je bede miec minie kilka dni, dlatego pytam co robic, nie mam kasy na antybiotyk za 100 zl

Gość na angine
musisz brac antybiotyk. nic innego nie pomoze.

Gość Samolek
Nie mam jak wziac, niestety Musze czekac a to czekanie to jeszcze troche dni, bo do domu wracam ostatniego maja dopiero

Gość Samolek
Moze czosnek, cebula, plukanie solą, no nie mam juz pomyslow, no nic, wy tez ich nie macie, antybioryk i koniec, a Ja niestety go nie dostane bo nie mam jak, dzieki za odzew

Gość zlądujesz jak ja
z zapaleniem płuc. Właśnie mam przymusowy urlop...

Gość a jestes pewna ze to angina
ja dlekarza nie chodze nigdy, mam wprawdzie znajoma lekarke, ktora mi zapisuje antybiotyki ( bo lekarze w nie swiecie wierza) a ja lecze sie czosnkiem , imbirem, lezeniem w ciepelku i jakos zyje ponad pol wieku.

Gość Samolek
No to ciekawie, nie ma co Kurwa mam takiego pecha, nie moglam chorowac wczesniej tylko teraz, kiedy nie moge

Gość Samolek
Niestety angina, myslalam ze to przeziebienie i lekki bol Ale najadlam sie gripexow, apapow, ibupromow, do ssania mialam najmocniejsze kapsulki, wszystko co mialam w apteczce zjedzone, moglam zaczac od czosnku A bol coraz wiekszy, popuchniete wezly, gardlo czerwone, migdaly duze ale ropy na nich jeszcze nie ma, dzis flegma sie pojawila w gardle, musze odpluwac, najwyzej zdechne w sumie mam to w dupie, byle bez konwulsji Moja wina, wiec teraz sobie bede cierpiec

niewyleczone anginy - możliwe zapalenie mięśnia sercowego zapalenie mięśnia sercowego - możliwy przesczep :(:(:(:( dziekuję bardzo,to ja już wolę z anginą do lekarza i antybiotyk łykać

Gość Samolek
pastylki a nie kapsulki goraczke mialam ale juz nie mam, tylko bole glowy, katar to wiadomo, drapie, boli, czasami kaszel, poce sie strsznie, staram lezec ale nie da sie tego wylezec Moze pojde na izbe przyjec, jestem w zupelnie innym miescie, sciemnie cos, uzyskam pomoc, jak myslicie Kiedys mnie zszyli, a tez nie mialam nic, procz dowodu osobistego

Gość zlądujesz jak ja
nie cierp tylko odżałuj 50 i jazda do konowała! A to bez konwulsji za to przydusza i wsio boli, tak, że czujesz , że....żyjesz:D

Gość Samolek
Ale Ja nie zaluje ! Nigdy ! Ja nie mam kasy, powaznie, wszystko mi sie popieprzylo i na dokladke choroba 50 zl na wizyte- ok ale leki ? antybioruk dla osoby bez ubezpieczenia kosztuje pewnie 100 zl, zalamka

Angina może się skończyć poważnymi powikłaniami, mi. in. uszkodzeniem serca :O do lekarza! antybiotyki nie są aż tak drogie, amoksiklav kosztuje jakieś 20zł

Gość Samolek
Jak juz jestescie to pokierujcie, bo juz nie mysle zdrowo. Dowod osobity i hop do lekarza, byle gdzie, gdzie pierwsza przychodnia ?

Gość Samolek
stonko ale bez ubezpieczenia ? Ja wiem, z tym sercem, Ja jeszcze na chorobe reumatyczna sie leczylam 10 lat, wiec wiem ze igram sobie ladnie, ale jestem tak zalamana ze juz mnie nic nie rusza, choc przyznam ze boje sie i widze ze z kazdym dniem jest gorzej zamiast odwrotnie

Gość zlądujesz jak ja
Kobieto! Pożycz, nie wiem, rozbij bank (żart), ale nie rób takiej kretyńskiej głupoty jak ja. Dziś po takich eksperymentach muszę poza internistą zaliczyć jeszcze laryngologa - bo zatoki mam w stanie ...krytycznym! Albo dowód i siup na jakiś ostry dyżur. Mnie nie sprawdzali ubezpieczenia - może się uda...

Gość Samolek
dziekuje Ci za odp, nie bede czekac i pojde, szkoda ze to nie sobota, mialabym lepsza wymowke

Gość zlądujesz jak ja
Pozdrawiam, trzymam kciuki i bardzo Cię proszę - idź. Nie spróbujesz, nie będziesz wiedzieć, czy się udało:D:D:D:D Ryzyko zawsze jest , ale kto nie ryzykuje ten...nie ma.

Gość pluczx gardlo chinozolem
kosztuje grosze, jak najczesciej i rob inhalacje,zeby nie dopuscic do rozwoju bakterii ( gina w 40 stopniach bodajze)owin gardzlo szalikiem i przede s\wszytkim poloz sie!!!,zeby nie oslabiac organizmu, bardzo duzo pij!! Jak nie ma ropy to nie musi byc angina

Niestety - chinozol już niedozdobycia! WYCOFANY Z APTEK! A taki dobry był... i komu to przeszkadzało...........!!! :(:(:( Ech!