Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca79

jak podejsc do nastolatki???

Polecane posty

Gość kochajaca79

Jestem z mężczyzna jakis czas i kocham go a on mnie, on ma córkę z poprzedniego zwiazku i ona mieszka z nim, mnie to wcale nie przeszkadza tylko mam problem bo nie wiem jak mam do niej podejsc, zagadac, zeby mnie zaakceptowała, woem ze to nie nastąpi od razu no ale po czasie moze... Bardzo go kocham i zalezy mi na dobrych stosunkach z jego córką, poza tym bardzo ją polubiłam choc tylko ja widziałam raz... pomózcie!!!

Gość watcher
ja Tobie poradze po prostu rozmawiac.Nic na sile,ale zeby ona wiedziala,ze odnosisz sie do niej z sympatia.Reszta to tylko kwestia czasu...

Gość NIC NA SIłE
byłam w podobnej sytuacji. Nie zabiegaj o kontakty z nią, nie staraj jej się zastępowany matki, nie staraj się być najlepszą przyjaciółką!!! Traktuj ją jak zwykłą dziewczynę :) Dziecko mojego faceta właśnie tak szybko sie do mnie przekonało, niedawno mi powiedziała, że nie chciała mieć ze mną na początku nic wspólnego bo starałam się pokazać jaką to dobrą zastępczą matką mogę być dla niej i najlepszą przyjaciółką!!! teraz do mnie przychodzi na pogaduchy jak ma problemy :)