Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

tak pieknie, a trzeba sie uczyc do sesji..studenci, laczmy sie w rozpaczy!!

Polecane posty

ja juz mam poczatek sesji, zaczyna sie kolowrotek z kolami i egzaminami,nie mam ani sily, ani motywacji do nauki! ja chce nad jeziorko jechac czy cos takiego..a musze siedziec w pokoju i wkuwac jakies bzdety..:(

Gość jonkka
mamy demokracje podobno nikt cie nie zmusza zebys sie uczyła nie masz ochoty olej wszystko, nawet nie wiesz czy ci te studia sie kiedykolwiek przydadza widzisz co sie teraz dzieje na rynku pracy? poogladaj tv i poczytaj w necie

wiem i to bardzo dobrze, co sie dzieje:O dlatego nie mam motywacji.nie wiem co robic, szkoda mi stracic 2 lata, ktore juz studiuje:O ogolnie mam podly nastroj:O

Gość missnastusia
wlasnie a ja musze napisac prace o NIKu pomocy!!!

A ja tam okres sesji zawsze lubiałam. Przynajmniej sama sobie mogłam zorganizować czas i wszystko zaplanować. Fakt, że czas bezpośrednio poprzedzający sesjię, to była masakra zwykle: nie dość, że trzeba było pooddawać wszystkie projekty (studia techniczne), to jeszcze napisać kola i pozaliczać przedmioty. Po Takim nawale pracy sesja to było dla mnie wytchnienie.

Ja teraz siedze w pracy ale popołudniu czeka na mnie cudowna ekonmia:O Noa le trzeba dać rade, nuie pierwsza sesja i nieostatnia. Grunt to zacząc coś robić a nie tkwić w martwym punkcie i mówić \"od jutra\";)

ehhh.tylko sie isc utopic:O od jutra to ja nie moge powiedziec, bo jutro juz mam egzamin:) ide sie uczyc:O

Gość ja was rozumiem -
rozumiem Cie doskonale!!! je mam najgorsze egzamniny w moim zyciu - juz jedne studia przebrnelam - a teraz koncze kolejne. co gorsza boje sie jak nigdy w zyciu - chyba dlatego ze juz wykonuje ten zawod i nie chce czegos spieprzyc - nie chce uslyszec ze sie do tego nie nadaje :( ja to tak kocham robic!!! a tu te stare babska wredne tylko czekaja zeby kogos oblac...ehhhhh

Gość pytammm
ja sobie wlasnie przerwe zrobilam, jutro zaliczenie z enzymologii :| łączę sie w bolu z wszystkimi sesjowiczami ;)

Sesja, yeah :classic_cool: Mam jeszcze tylko jeden egz, ale musze go zdac dobrze,wazny..A układa go koleś z lekka nawiedzony,super. -----------------------------Damy radę!------------------------------------- :)