Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminella

Zapomniałam tabletki.Pomóżcie..

Polecane posty

Gość yasminella

Witam, potrzebuje rady osób bardziej doświadczonych z tabletkami anty :) Zapomniałam wczoraj przyjąć tabletki. Miałam ją zażyć o 21, a zażyłam dziś o 9:15 rano. Teoretycznie minęło 12 godzin, ale 15 minut chyba mnie nie zbawi? To jest moja pierwsza pomyłka z tabletkami, dlatego nie wiem co zrobić i proszę Was o radę. Z góry pięknie dziękuję i życzę miłego dnia :-)

Gość yasminella
Pomóżcie, proszeeee :/

Gość yasminella
Myslisz ze po tych 12 godzinach bedzie ok? Mialas juz kiedys taka sytuacje? :) Dzieki za odp dobry czlowieku :)

a jakie bierzesz i co masz w ulotce napisane? ja biore logest i piszą w ulotce - zapomnianą tabletkę przyjąć do 12 godz - i nie będzie problemu (mniej więcej tak) więc nie panikuj ja wolę brać dlatego tabsy rano - jak zapomnę to zawsze w ciągu dnia mi się przypomni i wezmę w ciągu max tych kilku godzin :)

Gość yasminella
Biore Yasminelle. W ulotce jest napisane ze do 12 godzin spoko. Ale minelo 12 godz i 15 minut... moze przesadzam.. ale nie jestem gotowa na dziecko.

Gość ryszarda_P
Też miałam identyczną sytuację (15 minut spóźnienia). Zabezpieczałam się potem tydzeiń gumkami. A który to tydzien brania pigulek?

Gość yasminella
ostatni tydzien..

Gość yasminella
dokladniej mowiac w poniedzialek koncze blister.

Gość podobny problem
przez tydzien dodatkowe zabezpieczenie?

Gość a wlasnie chodzi o to
bylam dzis u lekarza w podobnej sprawie, ten powiedzial ze po 12 h nalezy przez miesiac sie dodatkowo zabezpieczac

autorko tematu- jezeli to ostatni tydzien to moze nie rob przerwy miedzy opakowaniami? taka rada jest w ulotce

Gość Marta929
Witam!Mam problem i bardzo proszę o radę.Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Cyprest.Zapomnialam wziac ostatniej(21) tabletki z opakowania.Przyjelam ja po 26 godzinach.Przeczytalam ulotke i napisale bylo ze jesli zapomne tabletki w 3 tygodniu to mam nie robic przerwy tylko nastepne opakowanie brac od razu.Czy ktos moze mi poradzic jak mam zrobic?Czy moge zrobic ta przerwę?