Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =-MiLena*

Czy od sernika mnie wypryszczy? Ważne...

Polecane posty

Gość =-MiLena*

zjadłam 6 kawałków takich małych sernika ale maleńkich ale cóż 6 to 6.nigdy wczesniej nie jadłam słodkiego gdzieś od dwóch lat lece na samych warzywach i owocach ewentualnie ryby czy soja jako białko i ziółka i mineralka .Wiadomo sernik słodki i podobno powoduje prysczce a ja mam gładkącere wiec niechce by wyszły .Mam wyrzuty ze go zjadłam .Mało tego jestem w pierwszym miesiącu ciąży więć bycmoże z tad mnie tak na sernik wzieło.No lae na razie niewidac brzuszka wiec jest ok.Mam obsesje na punkcie sczupłej sylwetki i boje sie przytyć w ciązy ale przy zdrowym w miare racjonalnym odzywianiu i pilatesie mam nadzieje ze nie przytyje zbyt dużo .Czy ten sernik aby na pewno zaszkodzi mi????Pozdrawiam i niby głupie pytanie ale dla mnie wazne

Gość wypryszczy na bank
:O

Gość fggggdgddg
to czy wypryszczy to indywidualna sprawa... bardziej martwi obsesja szczupłej sylwetki u kobiety w ciąży. Nie głodź dzidzi i zacznij jeść więcej rzeczy bo to co jesz teraz to za mało dla kobiety w ciąży. Więcej ryb, nabiału, czasem mięso- to dla zdrowia dziecka. Może spróbuj pogadac o tym z dietetykiem napeweno cos doradzi.

Gość =-MiLena*
Do osoby powyżej.Bycmoże dobry pomysł by znów wybracsie do dietetyczki