Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 =-MiLena*

Czy od sernika mnie wypryszczy? Wa偶ne...

Polecane posty

Go艣膰 =-MiLena*

zjad艂am 6 kawa艂k贸w takich ma艂ych sernika ale male艅kich ale c贸偶 6 to 6.nigdy wczesniej nie jad艂am s艂odkiego gdzie艣 od dw贸ch lat lece na samych warzywach i owocach ewentualnie ryby czy soja jako bia艂ko i zi贸艂ka i mineralka .Wiadomo sernik s艂odki i podobno powoduje prysczce a ja mam g艂adk膮cere wiec niechce by wysz艂y .Mam wyrzuty ze go zjad艂am .Ma艂o tego jestem w pierwszym miesi膮cu ci膮偶y wi臋膰 bycmo偶e z tad mnie tak na sernik wzie艂o.No lae na razie niewidac brzuszka wiec jest ok.Mam obsesje na punkcie sczup艂ej sylwetki i boje sie przyty膰 w ci膮zy ale przy zdrowym w miare racjonalnym odzywianiu i pilatesie mam nadzieje ze nie przytyje zbyt du偶o .Czy ten sernik aby na pewno zaszkodzi mi????Pozdrawiam i niby g艂upie pytanie ale dla mnie wazne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wypryszczy na bank
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fggggdgddg
to czy wypryszczy to indywidualna sprawa... bardziej martwi obsesja szczup艂ej sylwetki u kobiety w ci膮偶y. Nie g艂od藕 dzidzi i zacznij je艣膰 wi臋cej rzeczy bo to co jesz teraz to za ma艂o dla kobiety w ci膮偶y. Wi臋cej ryb, nabia艂u, czasem mi臋so- to dla zdrowia dziecka. Mo偶e spr贸buj pogadac o tym z dietetykiem napeweno cos doradzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 =-MiLena*
Do osoby powy偶ej.Bycmo偶e dobry pomys艂 by zn贸w wybracsie do dietetyczki

Udost臋pnij ten post