Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decorr

Jakie kolory ścian posiadacie??

Polecane posty

Gość decorr

tylko nie piszcie nazw bo i tak mi to nic nie mówi:) tylko kolor. A może ktoś ma "kość słoniową" Duluxa? Bo ten akurat znam mniej więcej:)

Gość ja mam białe

ja mam w domu na niebiesko i żółto, a że mam też dużo zieleni (roślin) to ściany raczej tylko białe pasują i takowe też posiadam :)

Gość gojas
korol moreli

Gość mongra
zielono mam w kuchni, w pierwszym pokoju taka jazebinka, w drugim niebieski a w przedpokoju pomarancza :) poprzednio mialam biale sciany i juz mialam ich dosc.

Gość kolory ziemi
tylko i wyłącznie!!! nienapastliwe ale stonowane złócie, beże w stronę pszenicy "paprykowe" czerwienie i brązy

Gość boze nie dostajesz
oczopląsu od tak wielu gryzących się ze sobą kolorów??

Gość zabkowa
pomarańczowe :-)

Gość tamma
ecru czyli kremowe. jedynie w takich czuję się dobrze. gdybym miała większe przestrzenie, bawiłabym się jeszcze w silne brązy, czekolady, zgaszone zielenie i inne kolory ziemi. ale mam małe mieszkanko, gdzie każdy kolor za silnie dla mnie "brzmi". więc jedynie krem wchodzi u mnie w grę

Gość decorr-do tammy
a możesz powiedziec jaką dokładnie masz farbe ten kem-chodzi mi o firme i nazwe odcienia.Takiej właśnie szukam...

Gość nie można posiadać
....koloru ścian. Można go tylko MIEĆ :P

Gość lososiowe

Gość do nie mozna
miec to znaczy to samo co posiadac. Jak czegos nie wiesz to sie nie wypowiadaj przygłupiasta idiotko!:-D

Gość nie można posiadać
....koloru ścian. Można go tylko MIEĆ :P

Gość niebieskoookaa22
brzoskwinia zielony

Gość nie można posiadać
Nieprawda. To znaczy to samo, ale nie w tych samych sytuacjach się tego używa. To tak jakby powiedzieć, że posiada się dwoje oczu albo jasne włosy. To po prostu przerost formy nad treścią. Posiadać można dom albo ogród. Sprawdź sobie w słowniku :P

przedpokój: leciutki lila, sufit sezamowy żółty, sypialnia blado różowa, salon pistacjowo zielony, pokój synka - nastolatka zielono pomarańczowy....gdybym robiła kuchnię to chyba tez wybrałabym zieleń i pomarańcz :)

Gość do nie mozna
najpierw sprawdz znaczenie "przerost formy nad treścią" bo nie potrafisz używac go w odpowiednim kontkeście.To po pierwsze. Pod drugie skoro można posiadac dom czy ogród to również można posiadać i ściany (a dokładnie kolor tych scian). Jak ja lubie jak ktos nie ma o czyms zielonego pojecia a próbuje się wymądrzac. Wie że gdzieś dzwonią .....

Gość i co z tego kolego
kuchnia - czerwono-żółta pokój - ceglasty przedpokój żółty pokój mały granatowo-seledynowy nikt jeszcze nie dostał oczopląsu duży pokój niedługo będzie khaki a przedpokój łososiowy :)

Gość do i co z tego
takie malowanie każdego pomieszczenia w innym kolorze i to jeszcze tak skrajnym to czysta wiocha.

Gość i co z tego kolego
no i co z tego moze by i wiocha a co ja salony jakieś mam? moje mieszkanie;) bede se malowac jak bede chciała....:P

Gość ryszarda_P
W swoim pokoju mam kolor rozbielonej cytryny - bardzo optymistyczny :).

Gość ja sie wtrace
Koloru nie można posiadać, bo jest to rzecz abstrakcyjna, a nie konkretna :P Gdyby można go było posiadać, to można by także pójść do sklepu i poprosić o 2 kg brązowego :D A można jedynie kupić 2kg brązowej farby - ale nie koloru.

Gość ona125
przedpokój - jasny pomarańcz I pokój- wanilia II pokój - brzoskwinka III -//- - biały IV - niebieski V sypialnia - różowy kuchnia - pistacja wc- biało - błekitna

Gość krotka pilka
ja tez sie pochwale: sypilnia1 -piaskowo-morska sypialnia2 - pistacjowo-sliwkowa (moja ulubiona :) ) sypialnia3 - malinowa lazienka - waniliowo-terakota a reszta - w remoncie :D

Gość kolorowaDziewczyna
1 pokój- fiolet, 2 pokój- róż, przedpokój- piaskowy kuchnia zieleń łazienka - beżowe kafle