Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasna

Yasminelle z 35,80 zł Warszawa

Polecane posty

Gość uptown_m
Yasminelle sprzedam. 35zł/opakowanie. Data ważności 06.2015r. Wysyłka priorytetem 3 dni. uptown_m@op.pl

Gość tydrtydrty
Witam ja znalazlam ostatnio na ulicy Tamka w Warszawie yasminelle za 35,49. To jest na poczatku ulicy Tamka idac od Swietokrzyskiej w budynku z biedronka. Pisza na niej ze taniej byc nie moze no i prawda bo nawet w superaptece i na ordynackiej jest po 39,9 jak ktos znalazl taniej niech napisze

Gość adle_lous
W tym tygodniu kupiłam Yasminelle na ul. Tamka, podejrzewam że to to samo miejsce o którym pisał ktoś wyżej, jak się idzie od strony Świętokrzyskiej i dojdzie do końca, skręci w prawo i lewo to od razu na początku ulicy (Tamka) będzie apteka do której trzeba wejść przez jakiś mały supermarket. Byłam mile zaskoczona - zapłaciłam 36,99zł. Mimo że po nowym roku mieli podnieść ceny. Pani powiedziała że są z importu, dlatego tak tanio.

Gość alde_lous
Na Tamka 40 cena wciąż taka sama 36,99 zł. Zaprzyjaźniona apteka też ma Yasminelle z importu w tej samej cenie - InterApteka, jest przy przystanku tramwajowym tam gdzie krzyżuje się Młynarska i Wolska, przystanek nazywa się chyba DT Wola po jednej stronie ulicy jest Tesco, po ptrzeciwnej Carrefour. W Carrefourze zaraz za wejściem po prawej jest InterApteka. 36,99, wczoraj u nich kupowałam. Adres to Karolkowa 17/19.

Gość soletitbe
Kupie yasminelle, Warszawa. soletitbe@wp.pl

Gość Perw mobilna
Temat nie jest co prawda aktualny, ale moze komuś się to przyda. Z mojego doswiadczenia wynika, że tabletki antykoncepcyjne są w bardzo atrakcyjnych cenach w aptece przy Świętokrzyskiej róg Bagno.

Gość gość
sprzedam 2 opakowania Yasminelle, zmienialam niedawno tabletki i 2 opakowanka mi zostały :) ważność do 2016 r. ofoliowane nieotwierane, 30 zł za opakowanie, Warszawa kontakt na mial: marina-ramez@gazeta.pl

Gość gość
oferta powyżej nieaktualna. jednak nie sprzedaje tych tabletek :)