Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie tego

pierdząca cipka????????????

Polecane posty

Gość fafafa
No ja też tak mam, to jest w końcu normalne czy nie? Jest jakiś sposób, żeby nie pierdzieć cipką? Od czego to zależy?

Gość zawstydzonaaaaaa
nie ma na to sposobu:(

Gość zawstydzonaaaaaa
przez to nie chce sie kochac juz ze swoim chlopakiem:(:(:(:(:( krepuje mnie to;(

ale czym wy się dziewczyny przejmujecie? To nie jest żaden problem !! Chyba, że chłopak pojęcia nie ma o seksie. Mi i mojej girl to nie przeszkadza, zdarza się tylko w pozycji na pieska a i tak rzadko tak się kochamy bo wtedy za szybko dochodzę;p

Gość Haha xD
pierdząca pochwa :O masakra , a Ty tam do góry nie myśl ze bedziesz taki macho , ze jesli napiszesz ze to Ci nie przeszkadza to kazda do Ciebie zacznie pisać :O

Gość upupup

Gość adaskost
Nie martwcie sie dziewczyny.... mi to np. nie przeszkadza a nawet podoba. I napewno nie jest to powód do wstydu czy przerywania sexu, a raczej do usmiechu i urozmaicenia sexu w sypialni. Dla mnie jest to naturalne :)

Gość kto to wie
a może któryś z chłopaków powie jak to statystycznie wygląda, czy wszystkie cipki popierdują?

Gość adaskost
nie nie wszystkie

Gość wiolett5321
moja nie pierdzi.

Gość iujnh3o4r
moja pierdzi.

Gość a moja mlaska pierdzi i beka
a stary się jeszcze tym nakręca.

Gość ncopy
moja pierdzo PO całej akcji haha, no ale tak jest xD

Gość 49 i pol
fajna sprawa z tym pierdzeniem cipy. Jak cos takiego slysze to momentalnie przyspieszam posuwac moja panne. Rozumiesz, jak lokomotywa ktora nabiera predkosci.

Zdarza się (zwłaszcza w pozycji od tyłu u mnie), kiedyś tam byłam skrępowana ale teraz :classic_cool: 🖐️ Ogólnie jeśli któraś się krępuje to należy unikać pozycji z rozłożonymi nogami, tzn im one są bliżej siebie tym mniejsza szansa na tą przypadłość :)

Gość Fogiel
Wszystkie nie pierdza. Kiedys mialem taka cipke co miala sucho jak chole..ra. potem kilka jeszcze innych ale panny mialy już mokre cipk..i ciągły pałe też, nawet jedna z połykiem). Jedna miała tak wspaniałą mięsistą i mokrą no i raz pierła. Raz bo chyba na 4 stosunki bo wiecej nie bylo (spierdoliłe..m, jak zwykle :)) ) no i moja żona po porodzie pierdzi jak juz po (na jeźdźca)

Gość gość
Od tyłu trochę kobiet już waliłem ale zawsze miały problem z tym. Teraz mam taką na zawołanie dlatego sie ożeniłem.

Gość gość
Chyba każda stara pierdzi. Młode to zaciskają uda bo się boją spuszczenia w cipkę i zajścia w ciąże

Gość gość
Testowałem kilka c**ek. Najbardziej cipki "pierdzą", gdy bzykasz panienkę długimi posuwistymi ******** Wówczas pompujesz dużo powietrza, no i efekt wiadomy :-) Mi osobiście podoba się ten odgłos. Jest podniecający ;-)