Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemik mały

Do studentów ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość problemik mały

Muszę napisać prośbę do dziekana o przedłużenie terminu oddania pracy mgr, jak ją umotywować, aby było dobrze?

Gość ******************************
też mam ten problem :/

Gość napisz że jestes leniem
i nie chciało ci się :D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
ja pisałam tylkom to: proszę o przedłużenie terminu na złożenie pracy magisterskiej do.... Jsli masz to uzgodnione z promotorem to nie będzie problemu, promotor musi podpisac takie pismo zanim dasz do dziekana

Gość problemik mały
Wiem, że musi podpisać promotor, ale musze miec to umotywowane, dlaczego nie oddałem pracy w terminie. Termin jest do jutra :/

Gość problemik mały
to nie może być byle jak napisane :/ Prośbę swą motywuję tym, iz mam trudności badawcze???? hihi śmieszne to! Jak to pojada po ocenie, niby dlaczego? Jest nas bardzo duzo!

Gość problemik mały
niech ktoś napisze w miare normalną, a dobrą motywację!

Prośbę swoją motywuję tym, iż w trakcie zdobywania materiałów koniecznych do napisania rozdziałów analitycznych (czy też badawczych) wystąpiły problemy nie z mojej winy tzn chwilowy brak tychże materiałów w opisywanej przeze mnie jednostce. chociaż moj promotor zapewne by powiedział, że CHUJ GO TO INTERESUJE :O :O :O :O no ale może Twój jakiś spoko jest :D

normalnie pojadą po ocenie :D chociaż to zależy od uczelni. Tam gdzie studiuję jest punkt: że przekładanie obrony pracy magisterskiej na późniejszy termin to 1 ocena w dół z obrony :P

a ja wygrałem życie ----> u nas jest to samo ale to wynika z faktu, że ocena ta jest związana ze srednią z całych studiów i zeby mieć na dyplomie 5 trzeba mieć średnią z całych studiów powyżej 4,75 wiec u nas na roku na 100 osób tylko 2 taką miały ehehhehe :classic_cool:

Gość problemik mały
a ja wygrałem życie --->mam nadzieje, ze u nas tak nie ma! ale 4 to też dobrze :) teoria--->wielkie dzięki, moj promotor uwielbia takie bajery, więc na pewno na to poleci! thc wszystkim :) :)

Gość inninis
eeee tam gadacie ocona na dyplomie to ocena promotora+ocena za obrone+ocena recenzenta+srednia ze studiów i z tego razem srednia wiec jesli mam srednia 4,0 powiedzmy a za prace 3 piatki to mam 5 na dyplomie

Gość inninis
ale ze w pozniejszym terminie obnizaja ocene to prawda u nas tez tak jest

a jak mam srednią 3,2 i piątki to 4,0??? i tak dobra jest 4!!! nie?

inninis ===> no u nas jest moja droga inaczej :P i wiem jak jest bo wiem co mam na dyplomie :O od promotora i recenzenta miałam 5,0 , z obrony miałam 5,0 a na dyplomie mam ocenę DOBRĄ bo miałam średnią za niską :O bo to jest tak, że jakiś tuman co miał w ciągu 5 lat 17 jedynek w indeksie da komuś pracę do napisania, praca będzie miodzio i taki ktoś będzie miał 5,0 na dyplomie a osoba, która przez całe 5 lat sie zajebiście uczyła a np powinęła jej się noga na obronie np z nerwów będzie miała tylko 4,0 na dyplomie moim zdaniem taki system jak u nas był bardzo sprawiedliwy

Gość inninis
wiesz co teoria nie do konca sie z Toba zgadzam, bo nie uwierze ze ktos obroni na 5 nie napisana przez siebie prace, wiec ocena z obrony bedzie niska na pewno

a jak jest na obronie? jak to wygląda wogóel, ile jest pytań i czy pytania dotycza tylko pracy? kto zadaje pytania?

Gość inninis
u mnie jest tez pytanie ze studiów, mamy taka liste 30 zagadnien i trzeba sie tego nauczyc poza tym pytanie z pracy od promotora i drugie od recenzenta

a kim jest zazwyczaj ten recenzent? nam nie dali żadnych zagadnień!!!!

i ile czasu trzeba odpowiadać, jak trzeba mówić, stoi się czy siedzi? na kogo musze patrzeć?

Gość inninis
powinnas wiedziec kim jest, kazdy promotor ma swojego recenzenta nam to powiedziala promotorka, to co wy robislicie na seminarkach jak nic nie wiesz?

Gość inninis
jejku nie wiem odpowiadasz tyle ile Ci sie podoba najwyzej przerwa Twoją wyp[owiedz, no i raczej na siedząco, patrzysz sie na tego co Ci zadal pytanie ale ogólnie mówisz do wszystkich

problem w tym, ze nasza promotorka nas zlala i nie było spotkań, dlatego teraz sie pali wszystkim! źle trafiłam!

inninis ---> jak 3 tygodnie przed obroną taka osoba dostała 3 pytania jakie dostanie na obronie to wybacz ale wykuc na blachę to nie żaden problem :O wiec spokojnie 5,0 mieli z obrony ale potem na dyplomie 3,0 albo 4,0 i to jest jak najbardziej w porządku w stosunku do osób, które na 5,0 zasłużyły bo ja sama mialam 4,0 i uważam że ta ocena nie była krzywdząca bo połowę studiów miałam w dupie, bimbałam sobie i egzaminy zaliczałam przez przypadek :D i uważam, ze 5,0 mi sie nie należała :D pozatym ta ocena tak naprawdę nie ma znaczenia pozniej :O

Gość inninis
taaaa teraz to czasem nie ma znaczenia nawet to ze wogóle masz dyplom...szkoda czasu tak sobie mysle 5 lat sie meczyc

inninis no dokładnie ;) dlatego srał ich pies, mogą mi nawet 3 wpisać :D :D :P

Po prostu napisz, ze wzgledami osobistymi :) ze zalalo Twoich rodzicow, albo co, a ze nie sa bogaci, a ze to caly dobytek byles zobowiazany im pomoc, zwlaszcza, ze utrzymuja Ciebie podczas Twoich studiow. 90% szans, ze rozpoznaja w tym scieme, ale zarazem 99% szans, ze przejdzie :] ludzie maja slabosc do tandetnie napisanych wyciskaczy lez :)

Gość problemik malutki
dzięki z akolejną propozycję, ale zdecydowanie wybieram pierwszą-teorii :)