Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna 30latka

dziewictwo to najwieksza zaleta kobiety

Polecane posty

Gość weee
zareczylas sie w wieku 26 lat. ja w tym wieku juz bylam zona. teraz rozumiem podloze twoich nawiedzonych postow

Gość piekna 30latka
wielu z was ma problemy zyciowe i dlatego jestescie tacy zlosliwi

Gość weee
poznaliscie sie na kolku rozancowym?

Gość piekna 30latka
weee ale na pewno nie masz tak dovrego wyksztalcenia jak ja no i pewnie bylas latwa i zlapalas faceta na dziecko. chyba ze bylas dziewica, wtedy ok.

Gość weee
HAHAHa do twojej wiadomosci uniwerek skonczylam i to uniwerek o o wiele lepszym poziomie niz ten twoj. a sadzac po twoich postach to jesli masz juz jakis dyplom to chyba kupilas go sobie na targu za zlotowke. meza na dziecko nie zlapalam. wyszlam za maz jako nie dziewica a moj chlopak (maz) chcial mnie za zone o wiele szybciej niz ten twoj.

Gość nie nadymaj sie tak piekna
bo pękniesz; Jeśli taki poziom umysłowy reprezentuje uniwerek w Lublinie to ja wysiadam

Gość piekna 30latka
weee, pewnie jest niewiele wart i dlatego wybral puszczalska.

Gość weee
doktorat na uniwerku w Lublinie zaden powod do chwaly. ja mam znajomych co robia doktoraty na uczelnich zagranicznych i poziom jaki reprezentuja jest o wiele wyzzszy niz ten co ma 30 latka

Gość weee
twoj cie zechcial tylko dlatego bo jego juz zadna nie chciala. a i tak zwlekal 4 lata bo mial nadzieje ze jeszcze moze pozna inna

Gość piekna 30latka
zazdroscisz mi bo sama masz marne wyksztalcenie

Gość a ty piękna już zakładałaś
ran taki porąbany topik i widzę ,że dalej się nudzisz!!!:O przestań wypisywać tu takie łgarstwa ,bo aż trzęsie od tej lipy... idż uzupełnij braki w wychowaniu,bo po tym co piszesz sądzę ,że masz 15 lat i podstawówkę ...wiele osób już tak pisało więc : jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz !!!

Gość mała22
A ja straciłam dziewictwo z moim obecnym partnerem. Natomiast on stracił je z byłą dziewczyną, która wtedy też była dziewicą. Żałuję, że nie stracił ze mną. Kiedyś mi powiedział, że przez to, że byli dla siebie pierwszymi- wspomina ją sentymentalnie. Żałuję, że nie byłam jego pierwszą...

przewodu doktorskiego nie otworze bo dziekanica dala na msze blagalna by mnie wiecej nie zobaczyc, ale dziewica w wieku 30 lat to dziwolag zamiast studiowac uczyla sie i zdurniala, cnota jej na umysl padla.

Gość skąd się takie biorą
Wiesz co,może i jestes wykształcona (choć szczerze bardzo w to wątpię, czytając Twoje wypoowiedzi), ale jesteś głupia. człowiek wykształcony a człowiek mądry to dwie różne osoby. można być wykształconym, a być głupim, czy też niedojrzałym, tak, jak Ty. Osądzasz wszystkich,choć nic o nich nie wiesz. Mówisz,ze jesteśmy Bóg wie jakimi grzesznikami, bo straciliśmy (ja jeszcze nie) cnotę nie po ślubie, ale sama nie potrafisz przyjąc krytyki i nie docierają do Ciebie racjonalne argumenty. Sądzisz, że skoro dotrzymałaś czystości to jesteś wspaniała i się tym szczycisz. Nie ma czym, z resztą sama sobie zaprzeczasz. Mówisz jaka to z Ciebie katoliczka, a unosisz się pychą i się wychwalasz, więc gdzie ta skromnośc cechująca głęboko wierzącego katolika? Tak więc powiem Ci tyle, żebyś dla własnego dobra nic nie dodawała, by się bardziej nie pogrążać.

Gość ona.......21
Moja droga piekna30latko!! Twoje wypowiedzi sa bardzo glupiutkie ladnie mowiac.To ze jestes dziewica w wieku 30 lat to twoja sprawa ale nie musisz tego stanu zachwalac i inne kobiety obrazac.Zapewne jak bys stracila dziewictwo w wieku np.17lat tez bys to teraz wychwalala.Jak na 30letnia kobiete masz myslenie dziecka naprawde nie obraz sie ale tez twoj nick ''piekna''mowi o tym ze jestes mala zakompleksiona istotka ktora tutaj moze sie tak nazwac bo w rzeczywistosci nikt tak o tobie nie mowi.Prawdziwa piekna i cnotliwa kobieta nie pisala by tutaj o sobie jako nie wiadomo o kim.Do twojej wiadomosci bo taka niby pobozna jestes to orgazm bez stosunku (pomijajac oczywiscie w malzenstwie po slubie koscielnym) jest grzeczem ciezkim!!.Ja mam 21 lat i biore slub w tym roku tez bylam dziewica napewno duzo dziewczyn tez wiec nie pisz ze braly slub bo byly w ciazy.P.s wspolczuje twojemu przyszlemu takiej falszywej i proznej zony !!!!