Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mam dzis imieniny

wymieńcie 1 NAJPIĘKNIEJSZE imie i 1 NAJBRZYDSZE

Polecane posty

Gość a podobno o gustach
się nie dyskutuje :-P

Gość czarwonia
najpiękniejsze Alicja, najbardziej paskudne dla mnie to Marzena :/

Gość Ładne imię =**
dla dziewczynki : najładniejsze ...Claudia (Klaudia) najbrzydsze...Ewa dla chłopca: najładniejsze...Robert najbrzydsze...Mietek

Gość kusiam
ładne to: Klaudia,Bartek brzydkie to :Agata,Marek

Gość Poznanianka1922
Najładniejsze: - męskie: Felix, Marcin - damskie: Sandra, Nadia, Majka. Najbrzydsze: - męskie: Ireneusz, Alan, Gracjan... - damskie: Marta- fuj! , Renata ( o zgrozo!), Weronika...

Jestem młodą mężatką i wraz z mężem już rozmawiamy o dziecku. Ja bym chciała dziewczynkę bo ten róż..... a mój Mąż on na razie sam nie wie. Gdy będzie to dziewczynka będzie miała na imię Emma lub Anastazja, jeśli będzie to chłopczyk będzie miał na imię Patryk lub Jan . nie podobają mi się imiona Amelia i Tomasz.

Gość love^^princess
moim zdaniem najpiękniejsze imię dla dziewczyny to Gabriela dla chłopaka Mateusz a najbrzydsze to jakaś Nadzieja Tradycja Zdzisława i Sylwia

Gość rozmiar 40
Najpiękniejsze dla kobiety : EWA Najbrzydsze : JUSTYNA dla faceta najładniejsze : MACIEJ najbrzydsze: MIKOŁAJ

Gość tak tak taaak
Amelia Jakub Żaneta Zbyszek :o

Gość ssila
ja nie cierpię imion: gosia, ola, gabriela, iza, karolina dla faceta gabriel, fabian, kasjan, olivier i tym podobne natomiast bardzo mi się podobają: anna, monika, nina, agnieszka szymon, michał, paweł, piotr

Gość najladniejsze
Piotr i Julia

Gość najbrzydsze
Wiktor i Magda

Gość bbubububbbb
najładniejsze - Nela, Weronika, Zuzanna, Izabella najbrzydsze - Kinga, Patrycja, Joanna, Sandra

Gość Expertka ...
Najpiękniejsze to : -Julia i Zosia(Zofia) -Seba (Sebastian) i Igor Najbrzydsze to : -Hermenegilda i Kunegunda no i jeszcze Genowefa -Zdzisław i Ryszard A co myślicie o Isabeli (prerz ,,s'')?

Gość ppppppppp!!
po co przez s :O

Gość Oooo...!
DLA DZIEWCZYN : Najpiękniejsze imię to: Zuzanna ^^, Halina ;*. Ładne: Julia, Aleksandra, Nika, Judyta. :) Najbrzydsze imiona to: Florentyna itp., Karolina, Justyna itp., Ania itp., Jagoda (o fuj!), Malwina itp., Dżeska itp. i inneee (wszystkie inne, których nie ma w rubryce naj-ładniejsze,-piękniejsze) !!! DLA CHŁOPCÓW: Najpiękniejsze: Leonard^^, Maciej ;*. Ładne: Tomasz, Adam. :) Najgorsze: Samuel itp., Alfons itp., Amadeusz itp., Marcin itp., Błażej itp. I inneee...wiele innych! TAKA JEST PRAWDA I NIKT JEJ NIE ZMIENI! TAKIE IMIONA W TAKICH RUBRYKACH I TAKA JEST PRAWDA! NAWET TY TEGO NIE ZMIENISZ!!!

Gość szpila:')
najpiekniejsze imie moim zdaniem to Maja, Roza,Lilianna,Schantal(szantal),jak dla dziewczynki a dla chlopca Liwio,Macus,Nataniel,Sama bende mama i tez mam problem z wybraniem imienia dla chlopaka zycze powodzenia:)

Gość MIKOŁOWIANIN
Najbrzydsze Dorota I marzena

Gość klaudziaaa
Najładniejsze imie to klaudia a najbrzydsze to patrycja

Gość aniołek12
najładniejsze oczywiście ............. Angelika najbrzydsze Gabriela ................... itp każdy mma swoje zdanie

Gość Boliwka
Najładniejsze: Nadia, Katarzyna, Wiktoria, Oliwia, lubię też imię Klaudia, mimo, że ma średnie brzmienie, Kinga - czyli te dumnie brzmiące. Najbrzydsze: nie wypowiem się. Nie przepadam za imionami takimi jak np. Anka, Monika, Marcelina, Malwina, Mariola, Roksana, Oksana, Sandra, Lenka( ! ostatni hit , naprawdę nie rozumiem, co ludzie widzą w tym imieniu), ale nie nazwę ich brzydkimi. Kwestia gustu

Gość what's_my_name?
dla baby najbrzydsze to: Konkubina, Latwica dla chłpoa: Przydupas, Fagas

Gość y7u9
nAJŁadniejsze Kornelia , kasper najbrzydsze: tomek magda

Gość jo, jo
NAJPIĘKNIEJSZE dla DZIEWCZYNKI: Aleksandra, Nadia, Lidia, Tatiana, Olga, Anna. NAJBRZYDSZE dla DZIEWCZYNKI: Joanna, Mariola, Sandra. itd.. NAJPIĘKNIEJSZE dla CHŁOPAKA: Kryspin, Krystian, Alan, Maciej, Igor, Filip, Nikodem NAJBRZYDSZE dla CHŁOPAKA: Marek, Patryk, Andrzej. itd..

Gość gość
najpiekniejsze; Zuzia i Damian

Gość gość
Najpiękniejsze imię A) dla chłopca Iwo B) dla dziewczynki Irmina Najbrzydsze imię A Dla chłopca Dominik i Damian B Dla dziewczynki Marta