Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..sophie..

jakie prezerwtywy??

Polecane posty

Gość ..sophie..

hej, chcemy z chlopakiem rozpoczac wspolzycie i sie zastanawiamy, jakie prezerwtywy , znaczy jakiej firmy i o jakich wlasciwosciach, sa najlepsze.. jesli moglybyscie doradzic, to bylabym wdzieczna:)

Gość zygygygyyg
najlepsze sa takie z dziurkami :)

jak dla nas to tylko durex zawsze zamawiam na allegro jest tam szeroki wybór i zawsze mozna znalezc cosik dla siebie pozdrawiam..

Gość durex extra cienkie
są na prawdę fajne. Nigdy nie mieliśmy z nimi żadnych przygód.

Gość 2*2
tylko durex

Gość ..sophie..
a uzywacie jakis takich ze srodkiem plemnikobojczym, czu cós?? bo ja jestem mega bardzo przewrazliwiona na punkcie ciazy, wiec po prostu chce byc pewna, a w sumie boje sie tabletek anty, zeby mi nie zaszkodzily jak juz bede starsza i bede chciala miec dziecko.. a nie pekaja wam one, te gumaszki?

Gość hjhg
ja polecam z unimila tą tańszą serię z gołymi babkami, od 4 lat ani jedna nie zawiodła :)

Gość durex extra cienkie
jak na ironię durex extra safe nam pękły, ale to kwestia ze była pewnie źle założona- bylismy początkujący :D Ale więcej ich nie kupilismy. CO do unimili- musisz sprawdzic czy ci pasują- ja mam straszne uczulenie na nie i po chwili tak mnie piecze ze musimy przerywać. Co do tej najtańszej serii unimila, tez się używało czasem i nie zawiodła:)