Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _KiKi_

Dwóch- i którego wybrać?

Polecane posty

Gość _KiKi_
z tym pierwszym to bylo troche tak ze cos sie wypalilo.... chcialam czegos nowego... fakt troche pochopnie z nim zerwalam i mimo ze poczatkowo zalowalam to mam taki charakter ze jak cos postanowie to koniec- nie lubie zmieniac zdania, pozniej ułozylam sobie jakos zycie choc poczatkowo bylo trudno...

Gość Zenek z pod mostu
Ale jakiś sentyment dalej do niego czujesz!!!!A jak było w łóżku nuda czy superancko.Bo naprawdę jak sex jest udany to i związek kwitnie.A jak klapa to tylko kwestja czasu jak któreś sobie coś przygrucha!!!

Gość _KiKi_
Oj Zenek Sex to nie wszystko ;)

nie czytalam całego topicku ale wydaje mi sie ze che wrocic bo zobaczyl ze tobie sie uklada ze masz kogos ze jestes szczesliwa,ja bym nie wracala,tamten zwiazek jest zakonczony i koniec,jesli jestes szczesliwa to poco to psuc :D powodzenia zycze🖐️

Gość _KiKi_
nie jest dokladnie tak ze sie uklada... odkad dowiedzial sie ze moj byly chce do mnie wrocic zrobil sie strasznie zazdrosny i o wszystko ma pretensje :(

Gość _KiKi_
.... probuje mu wytlumaczyc ze nie ma czego sie obawiac ale na dlugo to nie pomaga...

Decyzja należy do Ciebie i najważniejsz abyś kierowała się sercem. Nie próbuj podjąc decyzji \\\"na rozum\\\" bo z takiego związku nic nie będzie. Osobiście wydaje mi się, że powinnaś zostać z obecnym- sama napisałaś, że zerwałaś z pierwszym, bo \\\"coś się wpaliło\\\". Mówisz, że była to pochopna decyzja, jednak myślę, że i tak by się to stało. Bardzo trudno jest wzniecić płomień, który ledwie się tli. To, że tak żałowałaś wtedy swojej decyzji może być związane z tym, że nagle zostałaś sama, było Ci ciężko, bo na własne życzenie zbużyłaś dawny porządek i musiałaś budować wiele rzeczy od nowa. Pamietaj, że \\\"co Cię nie zabije to Cię wzmocni\\\" i że jesteś wartościową kobietą, która zasługuje na szczęście i miłość. Tak jak już ktoś napisał- jęzeli ten pierwszy rzeczywiście jest Ci pisany, to jeszcze się odnajdziecie. Zrelaksuj się, oddychaj głęboko, oczyść umysł i spokojnie podejmij decyzję. Nie szarp się z tym, bo w natłoku sprzecznych emocji jeszcze bardziej zatracisz obraz całej sprawy. I uśmiechaj się- sama do siebie, z małych rzeczy, kontempluj naturę. Mnie np. najłatwiej podjąć decyzję na łonie natury, gdy nic mnie nie pogania i myśli płyną swobodnie. Wtedy nie ma presji. Pamiętaj, to Twoje życie i podejmując decyzję kieruj się swoim dobrem, nie myśl, że kogoś skrzywdzisz, bo krzywdzimy siłą rzeczy na każdym kroku, to część egzystencji- nigdy nie zadowolisz wszyskich więc chociaż Ty sama bądź z życia zadowolana. To nie jest nieetyczne, kiedy będziesz dobrze się czuła sama ze sobą- będziesz lepsza także dla innych :) Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość _KiKi_
--> _Liv_ Dziekuje. Madre slowa. Boje sie ze kazdej decyzji moge zalowac...

Gość A myslicie ze
mozna na dwa fronty?