Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Caretaker

Ile kosztuje miesiąc życia w Londynie?

Polecane posty

Gość The Caretaker

...normalnego życia ze zwyczajnymi wydatkami - jedzenie, przejazdy, może jakieś kino... Za mieszkanie nie będę musiała placić. Ile powinnam wziąć kasy, by przetrwać w tym mieście pierwszy miesiąc?

Gość eawetqw4et
jak bez mieszkania po minimaonych kosztach to w 300 sie zmiescisz

Gość tyuik
200 funtow powinno ci starczyc bez zadnych oplat i biletow tj transport

Gość domina86
w sumie to duzo zalezy od tego czy bedziesz kupiowac jedzenie czy sama robic... ale mysle,ze tak racjonalnie na jedzenie jakies 20-25 na tydzien,przejazdy- zalezy czy autobus czy metro - tak pzrukldowo cena tygondiowa na metro na 3 strefy (1,2,3) kosztuje 27f. a bolet autobusowy na tydzien 15 i mozesz jezdzic po calym londynie. kino- 6 funtow za bilet czyli za 200 mozesz przezyc,ale to na takie podstawowe zycie .

Jestem w Londynie od 3 lat I moje miesieczne wydatki na te chwile bez rozrywek I ciuchow to ok £750: Mieszkanie 350 Transport 90 Silownia 55 Telefon 50 Jedzenie 200 Dodam, ze za mieszkanie place bardzo tanio choc w 1-szej strefie, bo wynajmuje z przjaciomi. Jak sie udaje to odkladam ze £200/£300 a reszta na ciuchy I jadanie na miescie ;)

dzisys...500 funtow na miesiac???to jak wy zyjecie my z mezem razem mamy 3000 i zawsze jest debet..ale zyjemy jak ludzie a nie jak wieprze...no comments...zalosne...

Gość rsrsrsrsrrs
pedzaca lodolamaczka----zal mi takich materialistek,sama jestes wieprzem

to nie to ze materialistka, chociaz to obrazanie jest zbedne roznica moze byc taka ze oni np wynajmuja cala chate a wiadomo jakie ceny sa w londynie, a wynajac pokoj jak wiekszosc robi to jest roznica kolosalna w oplatach

np..ja nie mieszkam w angliii..i nie musze sie z nikim na mieszkanie zrzucac.....nie jestem tez materialistka...na kasie mi nie zalezy...dlatego ja wydaje...spojrz na definicje materializmu....

Gość 3000
chodzi o : a)korony czeskie b) korony slowackie c) ruble rosyjskie w kazdym badz razie - nic dziwnego ,ze macie debet non stop.

Gość 3000
zarabia: a) robiac lody b) dajac dupy c) robic lody i dajac dupy

Gość 3000
jej maz zarabia; a) robiac lody b) dajac dupy c)robiac lody i dajac dupy