Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia Małgosia

OKROPNIE WKURZA MNI EREKLAMA DZIENNIKA

Polecane posty

Nie uważacie, że jest zerżnięta z reklamy Blend\'a\'med? ten sam schemat, tylko tam kręciło się wokół słowa \"białe\" a w Dzienniku wokół \"zdanie\". W ogóle to straszna gazeta, wszystko zgapia z Wyborczej, dodatki ma takie same nawet w te same dni :O No to przynajmniej powiadziałam co myślę :P

Gość Dziennik to bardzo dobry
... dziennik. Naprawdę dziennik robiony na wysokim poziomie. A GW :o

Gość popieram...
a reklama jest dobra i zupelnie inna niz Blend'a'med.

Gość nataleczka235
swietna jest w tej reklamie muzyka z filmu "requiem for a dream"

Gość gorzka czekoladka
Relkama oparta jest na tym samym toku myślenia co pasty do zębów, znam się na tym bo sama zajmuję się reklamą. A Dziennik to pochlebca PiSu :O

Gość lakanakana
tak samo reklama "flory" krecila sie wokol serca, i to dla mnie jest zerzniete z tego:):)

Gość tiruriru
Reklama bardzo mi się podoba, a skojarzenie z reklamą pasty do zębów jest baaardzo dalekie. Nie przyszłoby mi do głowy porównać je. A swoją drogą gazeta jest dobra, rzetelna i jak mówi reklama: opiniotwórcza.

Gość Daisykrotka
Jeśli to jest gazeta opiniotwórcza to dziękuję za takie opinie :O Zresztą takie opinie na jakie swiększość społeczeństwa zasługuje, a społeczeństwo głosowało na bliźniaki :O Żeby stać się opiniotwóczym medium trzeda trochę dłużej niż rok istnieć na rynku

no tak Twoim zdaniem opiniotwórcza jest GW :O i reszta bandy:o

:o upewniam się GW jest opiniotwórcza?

Gość oczywiście że nie jest
:O nie wierzę nawet, że ktoś może tak myśleć postkomunista z Ciebie czy Unia Wolności? :o

Gość oczywiście że nie jest
tak się dzieje, że jestem medioznawcą i każdy dzień zaczynam od czytania wszystkich dzienników i nadal nie wierzę :o to ty otwórz oczy gdzie żyjesz? przypomnij sobie choćby w jaki sposób relacjonowali aferę Rywina razem z tv Kwiatkowskiego :O

Gość czytam wyborczą
Dziennik to tuba PiSu. Było tak od początku. Cóz, Kaczyńskim był potrzebny dziennik więc go mają. Nawet jego pierwsze reklamy - "wolna prasa - maszyna do pisania w łańcuchach, łańcuchy opadają" było to zaraz po tym jak bliźniacy stwierdzili że w Pl nie ma wolnej prasy - więc powstała kacza, prawa i sprawiedliwa. a odnośnie mojego wyboru - z wyborcza jest jak z konferencjami prasowymi. gdy słucham PO zgadzam sie z tym co mówią. gdy słucham PiSu - jestem przerazona ich retoryką, demagogią, płytkimi manipulacjami, tym że cokolwiek by nie powiedzieli próbują wieszac psy na ludziach mających odmienne zdanie.

a mi sie ta reklama wlasnie bardzo podoba, wlasnie dzis mowilam chlopakowi ze jest bardzo fajna :)