Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawełek 23

Dziewczyna przechodzona czy nówka?

Polecane posty

Gość Pawełek 23

Dla mnie: nówka

Gość Czarny Harry
Dziewica, tylko dziewica

Gość wolisz ciuchy z lumpeksu
znoszę czy takie nowe z metką? Odp. oczywista.

Gość wolisz ciuchy z lumpeksu
znoszone miało być, jasne że nówki z metkami są najlepsze a kto nie może sobie na takie pozwolić, idzie do lumpeksu.

Do ciucha z lumpeksu mozna sie\"przywiązac\",ciuch z lumpeksu moze okazac się atrakcyjny poprzez swoja oryginalność,niezwykłośc.Noszenie go moze sprawić więcej przyjemności,niz noszenie czegos nowego. Nówka natomiast moze mieć jakąs skaze.I po pewnym czasie okaze sie,ze jest niskiej jakości.Po znoszeniu pójdzie w kosz.I co wtedy? Nie generalizujmy:P

Gość ja natomiast preferuje
prawiczków, przechodzonych nie ruszam..

Gość No co wy
Tylko funkel nówka nigdy nie śmigana :)

Gość ziiiummm
Najlepsze bedzie kosiarka oczywiscie nówka:D

Gość smimakii
do Pawełek 23 a co z dziewczynami kter juz przechodziels?? faceci jestescie beznadziejni jeszce tego nie widziecie dojrzaly i prawdziwy facet nie zastanawia sie czy dziewczyna kogos miala czy nie tylko czy ja kocha i to jest dla nie go najwazneijsze a wy jestescie dzieciaki i powodzeia w poszukiwaniach z takim podejsciem raczej fajnej nie traficie

Gość wrrrrrrrrrum
wolę dobrze utrzymany sprawdzony model o niezbyt dużym przebiegu ale otarcia tu i tam mogą być byle dobrze się prowadził niż nówkę z niedotartymi częściami mechanicznymi taki nowy, goły model najczęściej wymaga tuningu, zarówno optycznego jak i wnętrza (szeroko rozumianego) :classic_cool:

Gość umcyk pumcyk
Gdybym wiedziała że dla facetów najważniejsza jest moja błona nie fatygowałabym się by iść na studia, rozwijać zainteresowania i nie inwestowałabym w "wygląd". Bo niby po co skoro liczy się tylko ten fragment skóry który daje mi certyfikat "jakośći". Że faceci są prymitywni to wiedziałam od zawsze, ale że aż tak ? tego nie podejrzewałam. Z takim podejściem i światopoglądem wzbudzacie naturalną litość jak dzieci z wrodzonymi wadami genetycznymi lub niedorozwinięte umysłowo.

Gość oj dziewczyny dziewczyny
tylko nówka :) dzieci z wrodzonymi wadami genetycznymi ? ok niedorozwinięte umysłowo - no co ty jak mozesz tak o nas pisac, przeciez potrafimy być naprawde wspaniali (o ile ta druga osoba jest dziewicą :D).

Gość oj dziewczyny dziewczyny
oj niedoczytałem poprzedniczki, ale i tak nie ma racji tylko nówka :)

byl wielbiciel dziewic namietny, az trafila kosa na kamien. Rozdziewical kolejna dziewice, a ona sama o tym nie wiedziala ze ma pochwice. Tak go zacisnela ze predzej by sobie fiuta urwal niz wyciagnal, musial wezwac pogotowie bo tak sie szczepili ze tylko pomoc lekarska byla skuteczna. Niedziewice tez moga miec takie atrakcje, ale bardziej sa pewne

Gość gość
Ja tam lubię używane, lubię sobie wyobrażać, że już sie z kimś kochała, mam teraz łaskę po rozwodzie i strasznie mnie to kręci, już sie zrobiłem twardy :)))