Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina26

myjcie się!

Polecane posty

Gość ewelina26

Mam dosyć tego smrodu!Niedobrze mi się robi, jak można utrudniać innym tak życie!Godzina 8 rano, ledwo zaczyna się dzień pracy a już przychodzą śmierdziuchy i powalają swoim fetorem!Autobusami na szczęście nie jeżdze bo chyba bym umarła ze smrodu ale za to przez cały dzien musze wąchać obrzydliwe brudasy!Myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny ,pierzcie chlopcy gacie, bo i wy nie znacie !

Gość kobieta niebita
Oj żebyś wiedziala ,ze otaczaja nas śmierdziuchy.pracuję w urzędzie i codziennie musze wdychać te odory.............wymiotować sie chce.powini mi dać dodatek za pracę w szkodliwych warunkach

Gość masz racje
to wstyd,zeby juz z rana bylo czuc potem od ludzi. tu nie trzeba perfumu, wystarczy woda i mydlo, a to az takich kokosow nie kosztuje! Ludzie myjcie sie!

Gość ewelina26
Tez pracuje w urzedzie i już z samego rana przychodzą śmierdziuchy, że nie ma czym oddychać.Tak się poprostu nie da pracować.

Gość wąsaty Czesiek
myjcie sie , szczwegolnie Dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny.

Gość masz racje
mam propozycje: wywiescie na widocznym miejscu taki napis: MYDLO I WODA___ urody Ci doda.

Gość szalowa blondynka Ewelynka
sie nie myjem tylko siem rozkraczam i siem wietrze.

ewelina26 Dziś nie jeździsz autobusem ale kto wie co bedzie jutro...Ty tez nie znasz dnia ani godziny...nie wszyscy ludzie co jeżdżą autobusem śmierdzą Ty prymitywie...ja od czasu do czasu kożdystam z autobusów bo różnie to bywa ale nie mam złego zdania o pasażerach...

no co wy to gadacie !smierdzi ! i jeszcze raz śmierdzi !!w autobusie ,facio tak capil ze szok ,na żłopał sie z ranca piwska po prawił czosnkiem i se zajarał peta ,,,qurna myślałem ze se hewtne brrrrrrrrułppp!

Andrzej z Biłgoraja. ------------------------------------------------------------------------------------------>>> no to brawo...poprawnie to robisz...wiem co pisze...znam sie na tym:P

Gość typp
problem ludzkiego smrodku pojawia sie w miejscach publicznych co roku ale nie sadze zeby na tym forum były osoby które naleza do niemyjacych sie smierdzieli. źle adresujesz swój apel:)

Gość kobieta niebita
ostatnio przyszedł do urzędu chłop no istny oscypek.mirdział jak oscypek po 10 godzinej drpodze w torbie..........łoj

Gość helenka 23
po tym głośnym apelu nie ma wyjścia - trza iść się myć ;-)

qupia! qupia !..ciemno-grotna-brutna-bruneta

kobieta niebita a ty myślisz ze Ci syry nie walą po 8 godzinach w pracy albo ze Ci nie jedzie z gęby??...myślisz ze jak ja pojde do urzedu i pani powie cos do mnie z nieświeżym oddechem to nie padam...niektore urzedniczki tak wala ze az sie zygac chce takze odpusc sobie juz ten temat bo to nie ma sensu...

Gość watcher
kobieto niebita-niebita to ty moze jestes ale nafazowana to napewno...

to gdzie wy mieszkacie :/ ja w gdansku i owszem zdarzaja sie tacy ludzie, ale to wyjatki

co???????????????????????????do wodzi a brutna!

Gość wlasnie wielkie panie
urzedniczki,na pewno same jestescie brudne,dlatego taki smrod wokol Was,wszystko przesiaklo