Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se pisze

se pisze

Polecane posty

weźcie piszcie o jakiś lżejszych tematach uczę się i to wszystko tutaj jawi mi się arcytrudne i nijak nie umiem się do tego ustosunkować 🖐️ dziękuję.

Gość se pisze
otuż to było tak

Gość zetta
najlżejszy temt poruszył fanatyk ;)

Gość fanatyk forum
se pisze - propozycja , najedz się kapusty z grochem , popij zsiadłym mlekiem i będziesz pachniał chłopem , kobiety lubią , jak facet koniem pachnie i zapachem fajki, zlecą się błyskawicznie i żebyś tylko wyrobił wszystkie ogródki obrobić :)

Gość se pisze
adam był aniolem i był bardzo mądry a bóg kazał mu nazwać wszystkie zwieżęta na ziemi

Gość se pisze
nie chce nic muwić ale ja pisze do siebie

fanatyk - podejrzewam, że Twoja kobieta ma formę jpg, względnie uklepanego wała z kołdry :O 🖐️

Gość fanatyk forum
Dobry Bóg zrobił co mógł ale należy zawołać fachowca , co zrobi fachowiec ? Proste sprawy naprawia w 5 minut, trudniejsze załatwia od zaraz :)

Gość se pisze
skończyłem na zwieżętach więc adam nazwał wszystkie zwieżęta i muwi że mu się nudzi więc bóg był mądrzedjszy od adama muwi mu dam ci jeszcze jedno zadanie

Gość se pisze
to nie było tak żeczy niemożliwe załatwiam odrazu na cuda trzeba poczekać 5 minut

Gość fanatyk forum
se pisze - po zjedzeniu wielu pokarmów na raz , czy odbyt się zachował byle jak i zagazował wszystkie zwierzęta ?

Gość se pisze
no więc piszę dalej i mówi bóg do adama dam ci dwie kobiety musisz wybrać jedną i ją uszczęśliwić ale możesz wybrać tylko jedna

Gość se pisze
ja wam chcę wytłumaczyć dlaczego szukamy tej jedynej i dlaczego kobiety są takie jakie są a ty mi dupe sawracasz jakimiś odbytem

Gość fanatyk forum
popatrzył facet na jedną i drugą kobietę i zobaczył, że one są jakieś dziwne, tylko zapatrzone w siebie i gawędzą o koleżankach , wyglądają fatalnie , raczej mają się ku sobie lesby :(

se pisze - to pisz szybciej i nie rozdrabniaj tak napisz w jednym ciągu :O nie no ja się tego nie nauczę 😭 :O:O

Gość se pisze
malo śmieszne moja żona mi powiedziala że jest bi i małżeństwo mi sie R O Z J E B A ł O

Gość fanatyk forum
se pisze - nie perfumujesz się po wyjściu z TOI - TOI i dlatego masz przechlapane u żony .

Gość se pisze
dobra skonczyłem na dwuch laskach jedna była blondyna zajebista laska o niebiieskich oczach druga czarnula o ciemnych oczach

Gość se pisze
nie chce mi się pisać o mojej żonie bo to smutna chistoria

Gość fanatyk forum
se pisze , teraz z kim będziesz spędzać święta 22 lipca ?

Gość se pisze
i bóg kazał adamowi uszczęśliwić jedną z nich i wiedział że jeśli adam dobrze wybierze to da mu spokój bo terz będzie szczęśliwy

Gość se pisze
czemu 22 lipca a co to za święto

Gość se pisze
więc adam wybrał blondynę i bóg wiedział że tak zrobi i byl z nią szczęśliwy bo to zajebista laska byla i mu śniadania gotowała no i takie tam

Gość fanatyk forum
jedna ugotowała bigos , druga zrobiła fasolkę po bretońsku i efekt był taki, że obie zostały zagazowane , moje pytanie jest , w jaki sposób odzyskać gaz i pojazdy napędzać ?

vkhsdkjv bcxhvbgkjs,cn fhj.gbvjs,mgbvjhfmfgvbkjszmbgvksjzbvjshmxbv fvbjkszfvcjskznvb kjzmgf bf.kjncjksbfvhjsdcbgvkfjzbgfkvjsm kwsdjcbsjhvfbwskjfvnslkfvsx kufhc,kjshfcs,nfvb.ucksjmfbvjhvfbjhsmbfvjhszx jgksbx,hfbjhsvcbms zgvfjcmąśbvfchnms jfsxbhjcsbvhfmghaytdwfegudkjwhygr6ytqwhgbfjcsd,m.

Gość se pisze
ale adam zaczą się zastanawiać skoro z blądyną jest dobrze to jak będzie z brunetkę ma takie piękne oczy czarne i coś w nich jest

Gość se pisze
piszę to dla siebie więc wasze wypowiedz mało mnie obchodzą chć są czasem zaskakujące może w końcu dowiemy się jak odzyskiwać metan z nzszych bąków tudziesz pierdnięć