Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokieteczka

ile tygodni musi minac zeby moc usunac ciaze?

Polecane posty

Gość kokieteczka

nie chce tego dziecka i tyle...

Gość jamajka21
to zabrzmiało jak "nie podoba mi się ta sukienka i tyle" ... :(

Gość eeeeeeeeeeeee
kokieteczka - zalezy jak.

Gość jamajka21
Chyba za późno żeby umoralniać... Ale to jest strasznie przygnębiające... a treść posta...jak foch 12-latki :( Sorki, ale nie poradzę Ci. Po prostu to przemyśl dokładnie. Pomyśl jak będziesz się potem czuła, jakie mogą być konsekwencje dla Twojej psychiki a także zdrowia fizycznego... I czy naprawdę nie dasz rady donosić, urodzić, wychować... W końcu to Twoje Dziecko... Nawet jeśli miałoby nie mieć nikogo poza Tobą, nawet jeśli nie zapewnisz mu nie wiadomo jakich luksusów...Ono będzie Cię i tak bezgranicznie kochało...daj mu szansę...i sobie... :(

Gość eeeeeeeeeeeee
czy fajnie dziecku kochac matke, ktora go nienawidzi, bo musiala urodzic?

Gość jamajka21
Skąd wiesz czy to się nie zmieni...?

Gość eeeeeeeeeeeee
nie wiem, ale jesli sie nie zmieni, to czy warto podejmowac to ryzyko unieszczesliwienia tego swojego, jak piszesz, Dziecka?

Gość eeeeeeeeeeeee
za duzo zaimkow wskazujacych :D:D:D

Gość jamajka21
To dlatego trzeba je od razu zabić? Jest jeszcze adopcja...Jeśli już teraz się na nią zdecyduje, dziecko dosatnie od razu po porodzie dom, rodziców... Ale ok, nie wypowiadam się, to indywidualna sprawa i postanowienie, ja wiem tylko, że nigdy bym się do tego nie posunęła, dlatego mam takie zdanie a nie inne i choćbym chciała - nie potrafię tego zrozumieć...

Gość ok.ok.
Farmakologicznie do 5 tyg podajże. Każdy ma wybór. Po co od razu pluć na kogoś kto ma inny światopogląd? Nie trzeba się zgadzać, ale można uszanować czyjąś wolę.

Gość to jest prowokacja wskazuje
na to nick ale swoją drogą jak mnie wkurwia takie umoralnianie wielce dojrzałych i świętych za życia kobiecin z kafeterii przyjmijcie do wiadomości że nie dla każdego aborcja to morderstwo o kilkutygodniowy płód to słodki bobasek ja na szczęście mam już dawno odłożone parę tysięcy na oddzielnym koncie na czarną godzinę, żeby nie musieć wysłuchiwać umoralniań takich jak wy - więc wasze zdanie mi zwisa stać mnie na zabieg w normalnym kraju np. w niemczech a pytania z cyklu "do kiedy i jak" proponuję kierować do lekarza a nie forumowej gawiedzi

Gość jamajka21
Czy ja na kogoś pluję?

Gość zniesmaczona na maxa
ty się nie pytaj ile tygodni musi minąć idiotko tylko ile czasu ci zostało żebyś mogła to zrobić :O

Gość ciaze mozna usunac do 3 miesi
aca, choc najlepiej robic to do drugiego.. ja jakbym zaszla w ciaze i nie chciala tego dziecka ,to bym sie ani minuty nie zastanawiala, czy to moralne, czy nie...zreszta sie tez nie zastanawialam, po prostu usunelam..