Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskaa1234

derenwuje mnie moja chlopak!

Polecane posty

Gość zoskaa1234

mamy 21 lat, jestesmy 2 lata razem.od jakiegos po roku ciagle mowi mi o zareczynach i slubie.ze byc chcial itp. juz sie kilka razy poklocilsmy o to(np o wielkosc wesela) chociaz w ogole jesscze nie jestesmy zareczeni.wkurza mnie to! po co on mi o tym gada, skoro jeszcze jest niezdecydowany? kiedys powiedzial, no , ze moze za 4 lata slub.ok, tylko przez te 4 lata ja bede co drugi dzien sluchac jak on juz chce? po co? gdyby juz chcial, to by sie juz oswiadczyl,a slub bysmy wzieli za rok, dwa.ale nie? nie rozumiem tego postapowania.jak ja czegos bardzo pragne, to bym chciala to jak najszybciej, a nie gadam o tym 5 lat?czy ktos mi wytlumaczy po co on tak robi?:O

Po co? Po to, żebyś z nim była. Wizja ślubu itp. pozwala mężczyźnie dłużej zatrzymać przy sobie kobietę. Możesz mu powiedzieć, że na temat wesela, to porozmawiasz z nim , jak już będziecie zaręczeni i ustalicie datę ślubu.

Gość zoskaa1234
:O jakos mi sie i tak to nie podoba, nawet jest jest tak jak mowisz:O

Mężczyźni wiedzą, że każda kobieta, dziewczyna, a nawet mała dziewczynka marzy o tym pięknym dla niej dniu, gdy będzie w najpiękniejszej sukni na świecie, gdy będzie miała cudny biały welon, gdy wszyscy będą składali jej życzenia, a ona - taka śliczna i zarumieniona będzie najważniejszą osobą. Ciekawa jestem, czy nie o to mu przypadkiem chodzi, zeby zagrać na twojej wyobraźni. Moż e nie zdaje sobie sprawy, że w obecnych czasach ślub wcale nie jest dla nas szczytem marzeń? ;)

Gość zoskaa1234
on chyba wie, ze dla mnie slub nie jest zadnym marzeniem.jestem raczej scetpycznie do tego nastawiona.tzn powiem tak- jestem niewierzaca, wiec slub koscielny dla mnie nie ma zadnego znaczenia.suknia i zyczenia tez mnie jakos nie zachwyca, wesel nie znosze.wiec dla mnie slub to po prostuu prawne zalegalizowanie zwiazku.i tak bylo, dopkoki nie zaczal codziennie o tym gadac.przedtem w ogole nie mysalam o slubie, zareczynach itp.teraz, jak on mi ciagle mowi, ze juz chce sie zareczyc, to na kazde swieto, rocznice, urodzinki itp mysle- no moze teraz sie oswiadczy, moze..i moja frustracja rosnie, bo on nic poza gadaniem nie robi.a ja siedzie i mysle"czemu on tego nie zrobi, skoro tak bardzo cchce" bez sensu to, przez to tylko sie mecze i zaczynaja sie problemy w zwiazku.dopoki nie zaczal tego gadania wszystko bylo ok:O

Gość harlej
Facet gaduła-niezguła-facet ,ktory jest niekonsekwentny ,zniewiesciały,dlaktorego slowa niewiele znacza.Ogolnie denerwujacy ,bo c o to za facet.

Gość zoskaa1234
:(

Gość może jest tak ze
on widzi Twoja niechęć co do ślubu i zwyczajnie boi sie, ze jak się oświadczy to powiesz nie. A te gadanie może ma Cię przekonać, że ślub jest fajny czy coś :O Ja mam podobnie z tą tylko różnicą, ze kategorycznie odciągałam swojego faceta od jubilera i w końcu do niego dotarło, ze narazie o ślubie nie chcę słyszeć

Gość zoskaa1234
nie wiem, moze tak jest..chyba musze z nim powaznie pogadac..

on szuka serwisu ktory bedzie mu pral gotowal i wychowywal jego bachory po slubie nie wychodz za niego przegrasz zycie i to w wieku 21 lat

Gość zoskaa1234
a skad to mozesz wiedziec?

Gość mnie moja mąż
denerwuje. I ta forma jest dla niego odpowiednia, bo to chyba pedzio jest. :O

Gość Agentka123
Kobieto, nie wychodź za mąż. Ponad połowa małżeństw się rozwodzi. Chłopak będzie się starał doputy będziesz jego dziewczyną. O żonę facet stara się bardzo rzadko.

Gość jalonka
Skad taki pomysl ,ze pedzio?

Gość ryszarda_P
Twoja chłopak cię denerwuje. Twoja rzucić chłopak i znaleźc sobie swój dziewczyna.

Gość mnie moja mąż
z obserwacji. Z braku seksu w związku. Ze sposobu siedzenia. ze wszystkuiego, na pedzia mi wygląda po prostu. :O