Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirtualna hanka

dr Zydlewski Siedlce - proszę o opinie

Polecane posty

Gość wirtualna hanka

Witam! Proszę was o opinię na temat dr Zydlewskiego jako lekarza prowadzącego ciążę, ewentulanie kogo innego polecacie?:)

Gość wirtualna hanka
up up

hej hej ja byłam bardzo zadowolna z tego jak doktor prowadził moją ciążę, zresztą teraz też do niego chodzę....dla mnie jest dobrym lekarzem....szczerze polecam.....

zydlewski dobry, jesli ciaza jest zdrowa, idealna, rzecz powiem, zalatwił już kilka osób, które ledwo przeżyły, więc nie polecam!!!! między innymi moją siostrę. W ostatniej chwili ratowali ją i dziecko, a wszystko przez zaniedbania zydlewskiego!!!!!! uważaj jeśli sie zdecydujesz i niech za każdym razem mierzy ci ciśnienie!!! pozdrawiam

Gość dubi11
jesli zamierzasz rodzić na poniatowskiego to współczuję.Położne nie miłe a do tego twój lekarz prowadzący będzie miał Cię nie powiem gdzie.Mojej siostrze cesarkę nawet spierdzielili, bo wdało sie zakażenie.

poznalam dziewczyne, która w 6 tygodniu trafila do lekarza z krwawieniem, byla u lekarza, ale tylko zrobil usg, nie badal jej wcale, w szpitalu okazalo sie, że ma dodatkowo jakies bakterie, odradzam tego lekarza w 100%, zostal wyrzucony ze spzitala i w zadnym go w siedlcach nie przyjma i wlasnie dlatego przyjmuje tylko prywatnie, bo nigdzie go nie chca!!!!

Gość tez slyszalam nie
za dobre o nim opinie,ale rowniez i dobre, a ze na poniatowskiego tak kiepsko to pierwsze slysze. a wlasnie tam planuje rodzic

Gość tez slyszalam nie
a ze ta dziewczyna miała bakterie to pewnie dlatego ze posiewu moczu nie robila -lekarze na posiew nie kierują lub sporadycznie, ja zrobilam z wlasnej inicjatywy, lekarz nie kazal robic. moja siostra cała ciąze nie miała posiewu - obie chodzilysmy prywatnie

Gość Efiaa
Mnie się podoba jego podejście. Wydaje się konkretny, robi długi wywiad, cierpliwie objaśnia wątpliwości, co najważniejsze - analizuje dokładnie wykresy temperatur!!

Gość rosowka
witam, ja prywatnie chodzilam do doktora zydlewskiego i jestem bardzo niezadowolna. przez cala ciaze ani nawet raz nie zmierzyl mi cisnienia. po drugie wychodzil, ze ciaza u kobiety wogole jest odmiennym stanem i wszystko w ciazy jest normalne - nawet krwawienie i rozwarcie szyjki macicy. trzy razy mialam krwawienie i za kazdym razem dr zydlewski mowil, ze to normalne przy ciazy blixniaczej, a ja trzy razy wyladowalam w szpitalu i za trzecim razem w 7 miesiacu urodzilam maluszki... zapewne tak by nie bylo gdyby raczyl mnie poinformowac, ze rozwarcie w 5miesiacu to nie jest normalne i ze ciaza jest zagrozona i ze powinnam lezec. radze sie naprawde dobrze zastanowic idac do tego lekarza w celu prowadzenia ciazy. ja osobiscie odradzam

Gość rosowka
dodam jeszcze tylko, ze wytlumaczyc umie

Gość gość
Beznadziejny na nfz zero zainteresowania, naburmuszony, wychodzi sobie gdzies nawet jak sa pacjentki.

Gość gośćjadzia
Nie polecam. Jeżeli chodzi się prywatnie do tego lekarza to jest miły aczkolwiek moje koleżanki czuły się czasami niezręcznie jak je dotykał. Mi odbierał poród i tragedia. Moje dziecko jest niepełnosprawne. Dwie dziewczyny leżały ze mną na sali które chodziły do dr Zydlewskiego prywatnie i najpierw zajął się nimi i szybko urodziły a reszta bez żadnego szału i uwagi dr Zydlewskiego.

Gość gość
Bardzo dobry lekarz ,miły, z poczuciem humoru ,potrafi nawiazac wiez z pacjentem a przede wszystkim potrafi wyleczyc . Obecnie jest lekarzem nie tylko moim ,ale takze mojej corki i kuzynki,,,Wszystkie jestesmy bardzo zadowolone z kompetencji Doktora

Gość gość
Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam . Bardzo dobry ginekolog .Moge powiedziec ,ze obecnie ginekolog rodzinny . Z jego umiejetnosci i wiedzy kożystaja wszystkie kobiety z mojej rodziny . pozdrawiam Marzena

Gość gośćKlaudia
Bardzo dobry Doktor. Godny polecenia .Duza wiedza i kultura osobista .Jest lekarzem moim i moich kolezanek .

Gość Byla pacjentka
Nie polecam. Dla tego dr licza sie tylko pieniazki. Nie przyjemny naburmuszony wiedza ze sredniowiecza. Jak pisala kolezanka dla niego wszystko w ciazy jest normalne kazdy bo kazde zle wyniki. Zapisuje kilka pacjentek na jedna godzine potem siedzi sie czeka godzine az przyjmie prywatnie. Poszlam do niego z polecenia ale strasznie zaluje i odradzam szczerze. Jakbym mu dala wiecej kasy to pewnie inaczej by sie mna zajal.

Gość pacjentak

jak wszystko dobrze jest to i pan zydleski odbierze poród gorzej jak cos sie dzieje moje dziecko urodziło sie z 4 punktami szczęść boże ze miałam dluga pępowinę  i rozwarcie nie chcial zrobic cesarki  dziecko miało węzeł na pepowinie spadalo non stop tętno podczas porodu położna powiedziała ze widzi pierwszy raz żywy poród z wezlem a zydleski powiedzial ze to moja wina bo za mocno sie darłam bo mu przeszkodziłam  w piciu kawki zle zszyl później byl chamski i przeklinał moja lekarz choc to jego koleżanka zpracy