Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde blade

sama nie wiem co to moze być, ale boli jak cholera!

Polecane posty

Gość kurde blade

między górnymi zebami jedynkami napuchły mi dziąsła, nie moge gryzc bo to boli, podczas mycia zębów szczypie i krwawi, mam to od paru dni, myslalam ze to podraznienie chwilowe ale to puchnie i puchnie, a dzis w dodatku miedzy dwojka a trójka na dole cos takiego "wyrosło" nie widac tego z zewnatrz jak patrze, ale językiem wyczuwam, i boli tez!! co to do cholery jasnej moze byc, początki paradontozy?

Gość Paulkaa19
A popażyłas sie w ostanich dnaich czymś gorącym ?? ja też tak miałam jak jadłam bardzo gorącą zpiekanke , ale potem przeszło, może to też byc jakas infekcja dziąseł, najlpeiej idz do swojej detystki ,wejdz bez kolejki, powinna CIe przyjac i spytaj co to takiego :-) Pozdrawiam :))

Gość kurde blade
Paulkaa-- nie przypominam sobie zebym sie poparzyła, ale ostatnio wiecej pale i moze tym to jest spowodowane.. jak pije gorące to tez boli:( niemile uczucie... znacie jakies dobre specyfiki na zapalenie dziąseł? bo tak czytam na googlach o to moze byc to... moze jakiej płukanki???

Gość kurde blade
jakies płukanki mialo byc;)

Gość BIEGNIJ DO DENTYSTY
Miałam podobne objawy i okazało się, że to nie był problem z dziąsłami:/ Miałam kanałowo leczonego ząbka:/

Gość Paulkaa19
Wiem ,ze jest dobra płukanka z rumianku, bo kieyś sama robiłam i Dentosept A , można kuoic bez receppty aa jest bardzo dobry włąsnie z rumianku i innych specyfików :-)

moglas sie po prostu czyms ukłuc. Poczekaj pare dni powinno przejsc, jesli nie to idz do dentysty

Gość BIEGNIJ DO DENTYSTY
mi żadne płukanki nie pomogły, jeszcze bardziej bolało, gdy płukałam...

Gość a ja powiem tak......
nie pal tyle papierosow

Gość BIEGNIJ DO DENTYSTY
spróbuj delikatnie opukać ząb np. łyżeczką, jeśli będzie to bolesne to jest to już poważniejszy problem i płukanki nie wystarczą:/

Gość kurde blade
kupie sachol, on dziala przeciwbolowo a swoja droga zadzwonie do pani dentystki i zapytam

Gość ecia klecia
zaciągasz sie przy paleniu? bo jesli palisz typu: dym do ust i od razu wypuszczasz to nie radzę. znajoma kolegi tak paliła i jej zęby powypadały.

Gość mnscbldfhbxh
pewnie masz zapelenie jak zloto!!! ja tez mialam i pol twarzy mi spuchlo!!! i grozila utrata zeba (dwojki z przodu) codziennie przez tydzien jezdzilam do dentysty po 2 razy,bo to bardzo zle wygladalo,moglo mi oko wysadzic.. Pierwszy antybiotyk nie pomogl,dopiero jak dostalam dodatkowo cos ruszulo!! :O uf!! ale i takwynerwienie zeba i zostawienie go otwartego nic nie pomoglo,na wlasne zyczenie kazalam sobie nadciac dzislo,bo czulam_cos takiego jak Ty-czyli rope i to nie mialo ujscia i pomoglo BARDZO TO NACIECIE( lala sie ropa ze ho ho!!! az dentystka byla w szoku) tylko szkoda ze jak sie przysadzila dzo ciecia to myslalam ze ja kopne!! rozplakalam sie-cholernie bolala-moim zdaniem za mocno naciela... NO ALE NAJWAZNIEJSZE ZE ZEBA MAM~!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego NIE ZWLEKAJ!! nowy zab ci juz ni urosnie!! szkoda by bylo :O