Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRUTEINKA

PROSZE WAS O JAKIES RADY

Polecane posty

Gość FRUTEINKA
tak naprawde to nie wiem , Nie no sa chwile kiedy jest dobrzea sa i takie ze go nie nawidze. Ale jestem daleko od domu i nie moge z dnia na dzien zrezygnowac

No jak nie możesz zrezygnować. To po co wogóle podjęliście decyzję o ślubie. Po co się zgodziłaś skoro to tak wygląda.

Gość FRUTEINKA
wydaje mi sie ze go kocham i on mnie, juz tyle razem przeszlismy. Ale wada jest to ze za malo rozmawiamy.

Gość FRUTEINKA
bo to wyszlo niedawno ja nie wiedzialam wczesniej o tym. Dopiero jakis tydzien temu powiedzial mi prosto w oczy

wydaje ci się? :/ Nie rozumiem. To jeśli nie ejstes pewna, że chcesz z nim być to nie bądz i tyle. Co z tego , że przeszliscie skoro nie gadacie.

Gość FRUTEINKA
na poczatku chcialam , bo tak sobie mieszkalismy trzy lata na kocia lape i zaczynalo mnie to wkurzac i tak jest teraz. a jak bede sama i nikogo nie znajde. Wiem ze to glupie myslenie ale przyzwyczajenie bierze gore

No i co z tego ze mieszkaliscie na kocią łapę. ? Hehe głupie myślenie sorry, ale być z kims bo się martwisz ze sotaniesz sama i nie znajdziesz nikogos?

Gość FRUTEINKA
wiem ze glupie, ale wiem ze nigdzie nie bedzie idealnie, zawsze bedzie cos co nie bedzie mi odpowiadalo.