Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki23

WAŻNE- OD PARU DNI BIORĘ DIANE 35 I OD TEGO CZASU BOLI MNIE GŁOWA CZY POWINNAM

Polecane posty

Gość kiki23

odstawić te tabletki, boje się bo jest napisane na ulotce że jeśli pojawią się migrenopochodne bóle głowy to należy je odstawic. mój ból głowy jest taki średni nie jakiś bardzo mocny. choć niektóre dziewczyny pisałay ze też tak miałay na początku. do gina jestem umówiona dopiero za 2tygodnie i nie wiem czy to czasem nie jest niepezpieczne. brałam juz te tabletki 2 lata temu ok 3lat i nie miałam żadnych bólów głowy. też tak miałyscie to przejdzie? czy przy tych tabletkach nie powinno ich być?

Hej!Moim zdaniem na razie nie odkładaj tych tabletek.Ja też tak miałam brałam tabletki przez 3lata i nic się nie działo,potem przerwałam na ok.rok i zaczęłam brać znowu.I wtedy zaczęło się dziać:bóle głowy,mdłości i najgorsze przybieranie na wadze, czego wcześniej nie było.Po 2mięs.zrezygnowałam z brania tych tabletek i na razie nie zdecydowałam się na inne!Pozdrawiam

Gość kiki23
hej dziewczyny napiszcie bo się naprawdę martwię. nigdy mnie nie bolała głowa a teraz codziennie.

Hej, Kiki-moja rada-idź do gina, i to jak najzybciej.ja brałam to 2 miesiące-tyle wytryzmałam.POjawiły się bóle głowy, ogólna jakaś ociężałość i oslabienie. To mogą być objawy problemów krążeniowych9poczytaj ulotkę).Mój lekarz od razu kazał odstawić. Trochę żałuję,bo cera po Diane była piękna... Nie czekaj, idź do lekarza.