Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam firmy

szukam firmy ..........

Polecane posty

Gość szukam firmy

Szukam firmy, lub osoby która pomogłaby mi zorganizować ślub i wesele w Krakowie. Jestem zainteresowana kompleksowym przygotowaniem uroczystości. Interesują mnie terminy październik 2007, jeśli się nie uda znaleźć sali to marzec 2008. Jeśli ktoś słyszał o jakiejś niesumiennej firmie to bardzo proszę o wiadomość, bo nie chciałabym sie naciąć, a nie mogę nadzorować wszystkiego osobiście.

Gość szukam firmy organizujacej ślu
Halo czy ktoś taki tu zaglada

Gość szukam firmy
Podpowiedz słuszna i już wykonane tyle, że chodzi mi jeszcze o potwierdzenie rzetelności reklamujących się firm. Skontaktowałam sie z jedną i ... albo miałam pecha i pani miała zły dzień ale nie bardzo widzę aby oni mogli przygotowac ten wyjątkowy dla mnie dzień.

Gość a Ty sama jestes jakas
ciamajda, ze nie potrafisz znalesc sali, wybrac kiecki i wyslac zaproszen... :o

Gość takie wpisy mnie wkurzaja
skoro autorka napisała, że nie może nadzorować wszystkiego osobiście, to pewnie jest poza Krakowem, np. za granicą, a nie jest ciamajdą:o Mądra sie odezwała...

Gość a Ty sama jestes jakas
ja tez jestem za granica i jakos wszystko zorganizowalam... Nadal twierdze, ze jest ciamajda.... :o

Gość szukam firmy
Żeby wszystk grałotrzeba się nieźle nachodzić i nawybierać Nie mogę być co chwilkę w Polsce żeby oglądać sale, słuchać zespołów itp. W tej chwili pomaga mi mama, ale nie mogę jej tak obciążać Dzięki za zrozumienie "a ty samajesteś jakaś" łatwo ocenić i skrytykować nie mając pojęcia o sytuacji