Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami

Moi kochani panowie...czy wy myślicie tylko chujem?

Polecane posty

Tyle dzisiaj już było o silikonach, grubych , chudych, płaskich.....Ja mam pytanie to czym wy się kierujecie w doborze partnerki. żon-pewnie wielu z was jest już żonatych i dzieciatych-przecież uroda nie trwa wiecznie a oprocz sexu - który oczywiście - jest nieodzownym elementem związku- jest też normalne życie......... Z wypowiedz przeczytanych na ów forum - śmiem twierdzić, że ideał to silikonowa, chuda blondyna.....okkk a jak sex sie znudzi - bedzie pogadac tez trzeba - to co? cycki i dupa raczej nie mają języków;) Panowie to co oprocz tych silikonow co jeszcze cenicie w kobietach?

Gość PUStaxxx
ładne pośladki,jędrne cycki,dlugie nogi,małe stopy,dlugie rzęsy,pełne usta,figlarny uśmiech,piękne dlonie,mały nosek

Mniami Czym sie pzrejmujesz / Sama wiesz że to goście od gumowych lal. Ja tam małe cycuszki na zgrabnym ciele uwielbiam. Ale faktycznie, wiele rzeczy mija. Wazne by polatach patrząc w oczy dostrzec to za co sie daną kobietę pokochało.

Gość tak se myślę że
ot choć facet mądrze powiedział :-)

Gość Ewelek...
tez sie zgadzam ze zdaniem mniami bo przeciez chodzi o uczucia a nie o wygląd... pozdro:):*

Gość KTOŚia _
kiedy facet otwiera uprzejmnie kobiecie drzwi do samochodu zanim sam wsiądzie ,to albo samochód jest nowy,albo kobieta:D nie na temat,ale musialam! niezbity dowód na to,że meżczyzni myślą czasami o przyszłości:zdarza mu się niekiedy kupić DWIE skrzynki piwa zamiast jednej

Przesadzacie. Tamte głupie topiki o mega-biustach mogą pisać ci których wkórzyły topiki o mega-penisach. Tutaj niektórzy prowadza szczeniacki, wzajemny ostrzał. Ale mi się wydaje ze większosć kobiet i facetów na tym portalu nie jest taka jak ci od dmuchanych lal i te od wibratorów :-D

mniami wedlug mnie to tutaj najwiecej takich komentarzy robia nastolaty albo faceci ktorzy by chcieli zeby ich partnerka miala czy tamto ( bo fajnie jest pomazyc ze ma sie sooper atrakcyjna dziewczyne)

facet ale panowie nie zrozumieli chyba tematu- co oprocz wygladu cenia w kobietach?!- tak dla rownowagi stworzylam ten topik- no bo ile mozna konwersacji o cyckach dupach itp przeprowadzac:) poprostu chcialabym sie dowiedziec co oprocz - wygladu

Gość KTOŚia _
mniami to ostatnie : przy pomocy pilota od telewizora faceci w zaledwie dwie min.znajdują ponad 50 programów .Przez całe życie nie są w stanie namierzyć jednego punktu G :D

Ktosia - spisuje Twoje złote myśli- bo są genialne!!!!!!!!:)

Gość KTOŚia _
mniami buzka ,i oddaje się pracy :(

Ależ mniami. Tekst o oczach nie był przypadkowy. potrafią być niczym zwierciadło duszy. W nich empatycznie dostrzegamy cechy osób które znamy. Np. spostrzegawczośc, wrażliwośc, romantyczne usposobienie i lojalne przywiązanie. To się nie starzeje tak jak cielesnosć. Stanowi fundament. Piekno duszy potrafi być ogromnym, kobiecym atutem. To za nie kochamy

:) facet zrozumial o co chodzi w temacie:) panowie - co jeszcze?!- no bo przecież kobiety nie są \"tylko workiem \" na waszą spermę........Jak byla mowa o cycach temat szybko się rozwijał- ha a tu trzeba pomyśleć :)

mniami : Od początku rozumiałem (już nie docinaj po tamtym przeoczeniu z innego topiku, wyjaśniałem). , teraz napisałem o rzeczach oczywistych. Zapisałem na początku w reakcji na twoje przejęcie topikami. A mój poprzedni mail - tak napewno myśli zdecydowana większość facetów

Gość ja jeszce myśle jajami

Gość powinna byc przede wszystkim
mila, a to rzadkosc wsrod kobiet.

Gość coraz częsciej to fakt

Gość mniami - dlaczego takich
brzydkich określeń używasz - chu­jem :O Wstydź się 😠

Gość własnie właśnie
słuszna uwaga

Gość mniami -
seksem rządzi mózg, a penis to tylko końcówka ;) seksualność to pierwotny instynkt, a bez niej wszystkie inne nie miałyby większego sensu ;)

ale ja się pytam co oprócz sexu, wyglądu- panowie cenią w kobietach, bo z tego forum wynika, że traktują kobiety jedynie jak \"worki na spermę\" , ten topik miał być przeciwwagą typu cycki, nogi,grube chude\"

Gość mniami -
IQ

sex i wygląd -rzeczy bardzo ważne, ale nie jedyne i na dluzsza mete nie najwazniejsze

seksapil i wygląd - to cechy na które zwracasz uwagę w pierwszej kolejności - kto twierdzi naczej, ten nie mówi szczerze. nie zainteresujesz się przecież kimś, kto ciebie nie pociąga, zgadza się ? np ileż to \'znajomości sieciowych\' padło po wymianie fotek. seks rządzi światem od wieków - wojny, konflikty, podboje, intrygi polityczne - wiele z nich miało za praprzycznę właśnie wątek erotyczny. a w dalszej kolejności...? to \'coś\' to powoduje, że chce się nią przebywać... jeszcze i jeszcze... podobieństwa charakteru, ale i elementy skrajnie odległe... co do głównego pytania - tak myślimy ch***m - tak jesteśmy stworzeni (fakt niezaprzeczalny). za to wy kobiety, potraficie to doskonale wykorzystać i rządzicie nami za pomocą swoich (za przeproszeniem) dup .

mniami Mój poprzednik ma sporo racji. Uproszczeniem jest oczywiście ze dla facetów liczy sie tylko wygląd. Ja juz wiem co znaczy związek ze świetnie wyglądającą laską ale przy niedopasowaniu charakterów. Lekcję dostałem. Z drugiej jednak strony, kobiety oprócz patrzenia na charakter mają też patrzenie na pozycję społeczno-zawodową faceta i tym samym finansową. A to ma jeszcze mniej wspólnego z romantyzmem niż ocena urody. U facetów sa dwie najważniesze kwestie : wygląd i charakter kobiety, a u kobiety: status społeczny i charakter faceta. (ten temat jednak był wałkowany. Inni się oburzą jak wróci)

kurcze ja nie neguje wcale , że wygląd się nie liczy , bo jest ważny tak samo sex......... Zadaje proste pytanie - na które oczekuje prostej odp- co jeszcze oprocz wyrzej wymienionych........