Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*pastereczka*

Jasne pasemka a naturalny kolor włosów

Polecane posty

Witam. Chciałabym poznać opinie dziewczyn które miały jasny blond pasemka i wracały do swojego naturalnego koloru włosów U mnie sprawa wygląda tak:jestem szatynką,mam pasemka w kolorze jasnego blondu (bardzo dużo) nie chcę juz robic tych pasemek,bo mi się znudziły,ale przeciez nie bede chodziła z odrostami.Pytałam swojej fryzjerki co mogę zrobić ,a ona na to że ..pasemka brązowe.Nie chcę robić znowu pasemek bo brąz bedzie szybko schodził i te blond będą ciemnożółte ,ochydne.Wolałabym kolor na całość,ale fryzjerka mówi że szkoda włosów,mi natomiast wydaje się że ona chce mi cały czas te pasemka robić,bo jak jej proponuję jakis kolor żeby mi połozyła to marudzi że mysi jakis itp. Jeśli miałyscie podobny problem , proszę napiszcie.

Gość logo
ja po prostu przeczekałam ten trudny okres i ścinałam stoponiowo włosy. w tej chwili mam kilka jasnych pasemek, żeby trochę ożywić swój naturalny kolor (brązowy)

ja kiedys poszlam zafarbowac sie na blond do fryzjerki-tak jakby jej nie wyszlo,wyleczylam sie z blondu(no teraz to znowu bym chciala)i postanowilam wrocic do ciemnego koloru, wrzucilam farbe na cale wlosy (sredni braz palette) z tym ze ta farba jest bardzo mocna i na poczatku mialam czarne wlosy-przez jakied 2 tyg,potem farba sie troche wyplukala i byl sredni braz ,po kilku miesiacach wrzucilam kolejna farbe(kakao -ale u fryzjerki wiec nie iwem jaka firma) i mam fajny ciemny kolorek z rudo-fioletowym polyskiem,ktory nie wiem skad sie wzial ale chocbym nie wiem co klada mam ten rudy polysk

Gość zalezyyy
jaka masz buzie oczy i odcien cery:) idz do jakiegos fajnego fryzjera iniech ci dobierze fajny odcien pasemek:) ja jestem totalna brunetka i mialam baleyage czy jak to sie pisze:P wygladalam totalnie blond!!mimo ze przez cale zycie mialam prawie czarne wlosy:P i wygladalam na serio fajnie jakos tak mlodziej:P ale teraz znowu mam swoje ciemne:) z tym ze za tydzien ide zrobic pare zlotych pasemek..tak na lato pozdrawiam:)

Jesli nie chcesz radykalnej zauwazalnej zmiany to zrób niewiele pasemek.Jak zdecydujesz się na więcej,bedziesz musiała co miesiąc robić odrosty,a to niestety nie wpływa najlepiej na kondycje włosów.