Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzonykdkdkd

poznalem ją tu...

Polecane posty

Gość zadurzonykdkdkd

nasza znajmosc to cos wspanialego rozumiemy sie bez slow.. te same mysli.. nawet wirtualny seks jest wspanialy to nawet ciezko mi myslec co bedzie na zywo... tylko jest maly problem.. ona mieszka daleko ode mnie... a pozatym obydwoje mamy kogos...

Gość JA mialam
podobną syt. do twojej ...odległość i jeszcze jeden aspekt który nigdy nie pozwoliłby nam być razem

Gość zadurzonykdkdkd
slowo kocham to za duzo ale ... normalnie chce mi sie wyc .. do niej :)

Gość JA mialam
ja jeszcze się nie otrząsłam ,ale staram się zapomnieć choć ciężko mi ...szkoda że życie pozno przyniosło mi tak wspaniałą osobe

to normalne, to sie zdarza a potem mija jak sen jaki złoty;(

Gość zadurzonykdkdkd
nie chce zeby minelo.. pragne budzic sie przy niej co dzien... jestesmy z tej samej gliny uepieni... to jakis koszmaaar

Gość JA mialam
tak niekiedy zycie jest koszmarem,jeśli macie na tyle odwagi by rzucić wszystko w cholere to zazdroszcze...ja pozostane w punkcie nieruchomym nie mam wyjścia...a mówił ,że kiedyś znajdzie dla nas dom z wielkim oknem na świat..

Zadurzony..a nie uważasz , że ludzie przez internet są zupełnie inni niż w rzeczywistości........no chyba , że zadużyłeś się wirtualnie, powodzenia mimo wszystko:)

do zadurzony kdkdkd-ja takze go tutaj poznalam i z dnia na dzien zostalam trafiona strzala amora. Zakochalam sie autentycznie jak pensjonarka.Nie wiem jak sie to wszystko skonczy ,ale jezeli powiemy sobie do widzenia swiat stanie sie szary i banalny, a dzien bedzie podobny do dnia...Tak jak i ty odczuwam codziennie wielka tesknote i potrzebe rozmawiania z nim ....i nie tylko!Ale nasz zwiazek to jedna niewiadoma!!!