Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Szpara.... między zębami !

Polecane posty

i co Wy na to? szpentość ? obojetnosc? odrzucenie? ps. jestem posiadaczką, jak topik sugeruje. :D

Gość zawsze sądzonoże kobieta
mająca coś takiego ma niebywałe powodzenie u mężczyzn !!! jakoś w moim otoczeniu sie to sprawdzało...:)

pomiedzy fałdami bywają i szpary. o co Ci chodzi? topik jak topik

hej,ja tez jestem posiadaczka takiej szpary miedzy zebami...niestety u mnie jest ona dosyc duza i mam z tego tytulu kompleksy:(wiem ze to szpeci i wiem ze ludzie zwracaja u mnie an to uwage)..

Gość ta dam
a ja to naprawiłam, aparacikiem i jakoś się lepiej teraz czuje ;)

Gość balbinkaa
a ile masz lat? ja tez taka mialam do ok 15 roku zycia a potem mi sie zeby przesunely i juz jej nie mam:)

Ja też byłam u ortodonty i mi odradzono usuwanie , bo mam zdrowe zeby i mowili że szkoda wyrywać by przesuwać wszyyystko. też mam kompleks raczej, stąd ten topik , chociaż boje sie odpowiedzi , bo wiem ze Kafe bywa bezlitosne:)

Gość esperanzaa
Moja mama zawsze mówiła że ci co posiadają szparę między zębami są z natury kłamczuchami. A moze dlatego tak mówiła, bo mój tato ma takową;) Pozdrawiam

u mnie juz chyba na aparat za pozno,zreszta nie wiem czy tak do konca pozbylabym sie tego

ja mam to dziedziczne po mojej mamie,i tak samo z jednej strony nie mam dwojki tylko od razu trojke,tez po mamie..

Gość ta dam
ja miałam szparę taką 5 mm, była widoczna, ale i tak ogólnie musiałam założyć aparat w zesżłym roku w sierpniu, i już po 4 miesięcach noszenia jej nie miałam :) ... niedługo minie roczek od noszenia aparaciku :)aa... i mam 16 lat :)

Gość powiem
przepraszam wszystkich ale jak ktoś ma taka szpare to ja nie umiem sie opanować i ciągle na to patrze > straszne , bo moja kierowniczka miała a ja nie mogłam sie skupic na rozmowie z nią tylko patrzyłam na jej braki w uzebieniu . Nie wiem czemu , nawet na ludzi niepełnosprawnych nie zwracam uwagi ale od takiego widoku nie moge oderwać oczy bryyyyyyy

ja chyba tez jestem troche za stara na aparat nawet jakbym sie zdecydowała, a i tak chyba zabardzo sie przyzwyczailam.. taki.. znak rozpoznawczy? ale mam wrazenie ze plec przeciwna on troche zniecheca..

Gość ta dam
mój szwagier ma 35 lat i ząłożył aparat :) to nie zależy od wieku ..

Gość ta dam
madchen! Ty chyba jesteś dobra z nniemca jak będzie zdanko : Co było nie wróci nigdy więcej ... ?? :) plis

madchen....u mnie tez z jednej strony jest to kompleks,a z drugiej nie wyobrazam sobie jak bym tego nie miala....taka juz jestem i tyle..chociaz wiem doskonale ze plec przeciwna na to dziwnie patrzy..

Gość ta dam
są gusta i guściki, może znadziejsz takiego który będzie zauroczony takimi szparkami między zębami, ja jak słyszłam to takich nie brakuje :)

Gość krogulec
Miałam coś takiego, ale znikło po drobnej operacji w jamie ustnej (przecięcie przerośniętej błony przed zębami)

A moim zdaniem szparka malutka miedzy jedynkami jest sexowna :) Sama mam równe ząbki, jednak mam koleżanke ktora ma taka własnie malutka szpareczke. Wyglada uroczo;) Sexy:) Sama sobie chciałam kiedys wypiłowac taka pilniczkiem;) Natomiast inna koleżanka, jest modelką, ma śliczną twarz, jednak jak sie usmiechnie wyglada obrzydliwie.. Ma ok 8 zebow na dole, i mniej wiecej tyle na dole. Albo i mniej.. i miedzy kazdym spory odstep.. Powodzenia u chłopakow- owszem ma, jednak jak otworzy buzie.. kazdy ucieka;)

Oj ta Dam przykro mi ale nie potrafie tego przetłumaczyć bo nie znam za dobrze niemieckiego :P:) hmm moja szpara jest duża ale kompletna. wiecej przerw niemam . reszta zebow jest rowna i biała. to neiwiem jak to ocenić.. sexi to nie jest napewno..

Gość senesa
ja tez mam taką, ale małą szparke między zebami :) kiedys jej nielubilam i chcialam zalepic jkąś plombą, bo aparatu tez nie chcialam nosic... ale teraz ją juz lubie, i w jakims sensie jest urocza :)

Gość buhahah
najwazniejsza jest szpara miedzy nogami :classic_cool:

wiedzialam ze od razu zacznie sie o innych szparach:P ehh:P

a co z opiniami ludzi bez szpar,w pełni obiektywnych ? prosze o wypowiedzi :)

A tak poza tym moja była dziewczyna miała taki fajny przedziałek między środkowymi zębami. Bardzo mi się to podobało, zresztą ona cała była śliczna :) I niestety miała powodzenie też u innych facetów...

A ja bym chciała taką mieć. W zupełności zgadzam się, że to sexy :)