Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaciara

Czy na czacie mozna spotkac normalnego faceta?Watpie!!!!!!

Polecane posty

Kamerdyner, troszke twoje pytanie zabrzmialo ironicznie ale postaram sie odpowiedziec. na co zwracam wpierw uwage? Moj wymarzony facet to osoba kontaktowa, z poczuciem humoru. Lubie mezczyzn zaradnych, ambitnych, pracowitych. Nie zaprzecze, ze patrze takze na wyglad. Kazdy z nas zwraca uwage na fizycznosc drugiej osoby, nie zaprzeczycie. Chcoiaz moj pierwszy i jedyny do tej pory facet, byl nizszy ode mnie, dosyc krepy ale swietnie sie dogadywalismy. Mial to cos wsobie, ten blysk w oku, energie, chcec dzialania. facet ma byc facetem a ja mam sie czuc przy nim jak kobieta. Zaufanie to podstawa. Swietnie byloby gdybym mogla z nim wybierac sie na dlugie wedrowki czy to piesze czy rowerowe. Kocham spacery po lesie, zbieranie grzybow, ogladanie wschodu slonca, wszelkie pikniki. Nie zwracam az tak wielkiej uwagi na finanse. Nie musze miec faceta z samochodem ani super domem. Dobrze by bylo gdy zarabial mniej wiecej tyle co ja , zebysmy mogli dzielic sie wydatkami, czasami zorganizowac jakis maly wypad na weekend :)

Zatem konkretnie wiesz czaciara czego chcesz i tak 3maj :) , świetnie opisałaś swoje wymagania , moim zdaniem takich facetów możesz mieć na pęczki , którzy lubią o świcie grzyby zbierać lub powędkować z zapałem, zapewniająć jednocześnie Tobie życie w klimacie domowym i rodzinnym oraz zapewniając Tobie rozrywki :)

Oj kamerdyner nawet nie wiesz jakbym cchiala pojsc z facetem w nocy lowic ryby. On by lowil a ja bym patrzyla. Uwielbiam nocne klimaty. Moglabym przesiedziec tak cala noc!!!

Z taka iloscia wymagan, to nie wiem, czy kogos znajdziesz. Czy jest facet, ktory spelnia wszystkie wymagania, ale powodzenia.

czaciara - przeczytaj jednak to co byłaś uprzejma napisać \'Nie zwracam az tak wielkiej uwagi na finanse. Nie musze miec faceta z samochodem ani super domem. Dobrze by bylo gdy zarabial mniej wiecej tyle co ja \' , czyli jednak masz wymagania finansowe ? Czy ten TWÓJ facet może być hydraulikiem albo górnikiem aby tylko dużo zarobił ?

Gość normalny facet........
Uwielbiam łowić ryby szczególnie nocą i szukać gdzyby rankiem, to sa normalne rzeczy, takich facetów jest sporo, tylko czy Czaciara ma charakter, który pozwoli facetowi być z nią ? z tym bywa różnie :)

Gość i tak trzymaj 27
a co, jesli facet woli lowic grzyby i zbierac ryby?

Gość normalny facet........
to wtedy problemik jest :)

Kamerdyner- nie zaprzeczysz chyba, ze w zwiazku dzieje sie lepiej gdy i ona i on zarabia, moga dzielic koszty. Czasami ona zaplaci, czasami on. Przepraszam, ze nawiazuje do mego bylego faceta ale to swietny przyklad. stracil prace, przez rok czasu nie mial pieniedzy, bylo mu ciezko. Nigdy nie przyszlo mi na mysl aby go rzucic bo nie ma pieniedzy. Rownie dobrze spedzalismy czas na spacerze.

Hybner-jakie ja mam wymagania. Czy to co napisalam az tak bardzo wybiega poza norme?.... czy zaufanie, wspolne spedzanie czasu to az tak duzo?

Gość nudno tu....

Gość lisa25
moje 2 kolezanki na czacie poznaly męzow, dziwie sie bo to normalne osoby poza tym nie ostatniej urody

We wpisie z godz.21:55 napisalas troche wiecej niz \"zaufanie, wspolne spedzanie czasu\".

No tak, napisalam o spacerach, piknikach itp. To chyba nie jest poza zakres mozliwosci mezczyzn:) Zaradny, ambitny, z poczuciem humoru? To tez za duzo?

Gość
ale głupoty piszecie!!!!!! Tak naprawdę to każdy z Nas udaje....czy to jest net , czat czy real. Tak naprawdę to baby chcąc osiągnąć Swoj zyciowy cel... czytaj \"znaleść chłopa\" posługują się róznymi sztuczkami.... a jak juz mają to co chciały to nagle z tej cudownej ,uroczej dobrej kobietki robi się wredny babsztyl z fochami. A czat??? czat jest doskonałym narzędziem do osiągnięcia celu....i napewno szybszym... niz real p.s. dopiszcie punkt kolejny o kobietach siedzą na czacie i oglądają fiutki głąbów:P - to np ja:D pozdrawiam:)

Wiesz czaciara , tak naprawdę to bym się źle czuł , gdybyś zechciała zapłacić rachunek w restauracji za siebie i za mnie, nie dopuszczę do tego ale bądź pewna, że będąc na zakupach razem to nigdy w życiu nie zasponsoruję i nie zapłacę za Twoje nowe buty w obawie, że w tych butach odejdziesz ode mnie.