Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusssss

Co sądzicie dziewczyny a może i panowie o tej sukni

Polecane posty

Gość ujhhhh
Sliczna!!! :) a ile kosztowala? na tej cenie nie ma podanych cen niestety :( mozesz sie przyznac, przeciez jestes anonimowa ;) mi spodobala sie bardzo ta: http://suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=levante i ta: http://suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=laguna myslicie ze wybierajac sukienke jak 1, z gorsetem jej przod opada? jeszcze nie mierzylam sukienek, ale jestem ciekawa czy taki model jest wogole wygodny... czy trzyma sie na miejscu i nie zsuwa i mozna tanczyc bez uwagi na dekold ;)

Gość agusssss
Moja sukienka kosztowała 4700, ale ceny poszczególnych modeli są zróżnicowane. Wśród "moich typów" również była laguna ale taki model podobno wyglada fajnie na dziewczynach o wiekszym biuscie a ja posiadaczką takiego nie jestem;) Jezeli chodzi o gorsety, to mysle ze one sa tak dopasowane ze trudno byloby zeby sie zsuneły chociaz przyznam osobiscie ze duzo bardziej komfortowo czułam sie jak wiedziałam ze sukienka jednak sie na czyms trzyma. Dzieki za "pozytywa":)

Gość pluminka
ta to jest bardzo ładna. ja też mam całą koronkową, lecz w trochę innym stylu. Podobna wypowiedź już gdzieś się pojawiła, w takiej sukience widać niestety wszystkie mankamenty figury. Oglądałam wiele zdjęć dziewczyn-Panien Młodych w sukienkach, a potem modelek i niestety te drugie wypadały o niebo lepiej. Poza tym ja też przez wiele kiecek "przeszłam". I wcale nie chodzi mi, że należy być chudym jak szkapa, ale dziewczyna, jak np ja ważąca 59 kg mająca wzrost 172(czyli w sumie nie mam na co narzekać) w niektórych fasonach wyglądać bęzie naprawdę fatalnie. Pozdrawiam serdecznie.

suknia OK, ale ta aplikacja z kwiatów jest koszmarna :(

Gość xmanka
Ta pierwsza be za to ta druga odjazd!!!

Gość ehhhhzzzz
suknie ładna skromna delikatna aczkolwiek bardzo mnie nie olśniła chyba nie mój gust, choć cena zniewalająca

Gość pozzziomka
Moja koleżanka w niej wystąpiła! Dała 4500 tys. I to było jedyne "naj" tej sukni;) Na żywo wygląda ciut inaczej.. a te piękne krzywizny, które są jej atutem na zdjęciu, to Photoshop i modelka.. na żywej dziewczynie tak to nie wygląda... ;)

Suknia jest 2-częsciowa, gorset, spódnica do tego usztywniana halka i koło. W pasie przypinane różyczki z listkami co daje doskonały efekt. Dodatkowo w komplecie są: * Gustowne rękawiczki, * narzutka na ramiona ze strusich piór, * welon z cekinami * dekoracyjne obraczki na samochód.

Gość ehhhhzzzz
pozzziomka czyli wygląda gozrej w rzeczywistośći czy lepiej?

Gość pozzziomka
gorzej. Tzn - ta suknia na dziewczynie bez takiej talii, jak ta wyfotoszopowana (fajny termin;) ) wygląda jak rurka. Nie ma zaznaczonej talii "sama w sobie" i dziewczyna (rozmiar 36!) wyglądała trochę klocowato.

Gość pozzziomka
ale dziewczyna w typie modelki - wysokoa i bardzo szczupła, będzie wniej wyglądała bardzo dobrze, jeżeli jeszcze w biuście założy sobie np. silikonowe wkładki. Innej możliwości nie widzę...

Gość pozzziomka
ale uczciwie przyznam, że tren ta suknia ma naprawdę spektakularny! Przepiękna koronka i ślicznie zrobiony. To główna ozdoba tej sukni:) na tych zdjęciach tego dobrze ne iwdać...

Gość fdsdsdf
piękna!

Gość panczurka
Hmmm. Powiem Ci tak. Wydawałoby się, że ta sukienka (chodzi o model) pasuje osobom szczupłym i wysokim. To nie do końca prawda. Ja mierzyłam podobną sukienkę Pronovias (nie pamiętam jaki model) a mam 176 cm (w butach ślubnych 178 cm) wzrostu, ważę 57 kg, mam biust 75B i wyglądałam fatalnie... Było widać tylko moje biodra i pupę, a prawie wcale nie widziałam biustu. Poza tym wyglądałam jak drągal. Moim, pewnie nic nie znaczącym, zdaniem taka sukienka pasuje właśnie osobom filigranowym, bo wydają się wyższe. Oczywiście na biodrach zero tłuszczu.