Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos wie co mi jest

nie wiem jak to opisac, chodzi o odbyt i tyłek piecze mnie

Polecane posty

Gość ktos wie co mi jest

jak chodze, ale tylko wieczorem, a do tego zrobiło mi sie nie wiem jak to nazwac kreska jest długa, czerwona jak dotykam to mnie boli, lekko wybulona!! czy moze to byc od wkładaek?? i od tego gorąca??

Gość to pewnie hemoroidy

Gość zajrzyj na topik
pt szczelina odbytu. Moze to masz... Jesli tak to kiepsko...

Gość ktos wie co mi jest
fuck chyba to !! od czego to sie robi??

Gość ktos wie co mi jest
i czy wizyta u ginekologa wystarczy??

Gość ktos wie co mi jest
dziwne, wczoraj to miałam i piekło dzis rano juz nie!!!! czytałam ze pomaga po kazdym siakniu przemywanie tego woda z mydłem!! a pozatym mi to znikło!!

Gość doda-ajj
wystarczy jak usiadziesz pupa w ciepłej wodzie-np kapiel.pij dużo wody,koniecznie,a robi się od czego??np zaparć.

Gość ktos wie co mi jest
a tamtum rose pomoze?

Gość taaaa moze raka ma
pewnie masz odparzenie ,zwykły alantan kup i smaruj,to od gorąca,podmywaj sie czesciej ,osusz i nałóz alantan-masc szczeliny to wy macie -mozgowe

Gość ktos wie co mi jest
juz sie przestraszyłam z ta szczelina, poł nocy nie spałam!! ale to tylko wieczorem mam zaczerwienione, rano juz nie widac.

Gość a mi to wygląda...
na zwykłe odparzenie. Nie żadne hemoroidy ani szczelinę. Gorąco było, nosiłaś może niezbyt przewiewne spodnie albo bieliznę, albo miałaś wkładkę nieprzepuszczającą powietrza, albo coś jeszcze innego - spociłaś się i trochę odparzyłaś. Spróbuj kuracji dla dzieci :) często przemywaj wodą z łagodnym mydłem, a jak jesteś w domu, to wskocz w jakieś starsze gatki bawełniane i posmaruj się czymś natłuszczającym i gojącym, np alantanem z apteki (jakieś 6zł), jest maść i krem, maść jest bardziej tłusta i będzie lepsza. A na zapas kup sobie jakąś zasypkę, jeśli się będzie powtarzało, nie musisz się pudrować całkiem na biało tam ;) wystarczy, jak nabierzesz trochę na palec i przeciągniesz między pośladkami tak, żebyś poczuła, że jest tam gładko, zorientujesz się.

Gość ktos wie co mi jest
no własnie tez mi sie tak zdaje ze to od gorąca, bo zawesze tzn juz 3 dzien mam to wieczorem, a mam okres i przed okresem chodziłąm wwkładkach, a goracao jest siedze w pracy i cały czas siedze w dzisnach !!! wiec to pewnie od tego

Gość ktos wie co mi jest
dzieki za pocieszenie, potem po lece do apteki po ta masc, i wczoraj mi przeszło jak umyłam sie woda z płynem do higieny intymnej!

Gość a mi to wygląda...
no pewnie że się nie przejmuj! i tym bardziej kup sobie zasypkę dla niemowląt na takie sytuacje, czyli np okres przy gorącej pogodzie. Nie musisz nakładać jej dużo, tylko trochę, a na pewno pomoże. Po powrocie do domu możesz zmyć. To nic takiego, tylko upierdliwe ;)

Gość bloona
a jezeli ktos ma ta czerwona kreske i ona nie znika tylko jest caly czas a jak podcieram pupe to mam slady krwi tylko nie mowcie ze to szczelina moze hemoroidy?