Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaa

pocąca sie glowka niemowlaka!!!!!!!

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaa

bylam ostatnio u lekarza z synkiem pytal sie czy poci mu sie glowka jak powiedzialam ze nie to stwierdzil ze bardzo dobrze.(a nie wiem dlaczego) dzisiaj i wczoraj zauwazylam ze moj synek ma spoconą glowke no i sie wystraszylam, czego to moze byc objawem? w czwartek bylismy na szczepieniu 6w1 moze poprostu tak zareagowal na tą szczepionke?

Gość gfjh
pocenie sie główki niemowlaka jest obiawem niedoboru wit d3

Gość mama 4 miesięczniaka
jest gorąco, dlatego się poci, mój też ma często mokrą głowkę

Gość justaaaaaaaaa
to raczej nie od przegrzania bo w domu jest chlodno , i karczek ma suchy, bym sie tym wcale nie przejmowala gdyby lekarz na wizycie sie tak o to nie wypytywal

Gość ponoc ja juz tak
dokladnie nie pamietam ale moze byc oznaka krzywicy czyli ma to zwiazek z witamina d3 moze lekarzowi zastanawial sie nad zwiekszeniem lub zmniejszeniem dawiki witaminy a mojemu synkowi glowka sie pocila do 8 miesiaca prawie za kazdym razem kiedy pil mleko lekarz nic na to nie poradzil powiedzial ze przejdzie no i przeszlo kiedy niechcial pic juz mleka

Gość jagoda zielona
To objaw krzywicy. Zmień lekarza.

Gość jusiek
moj emu synkowi taz lekko poci się główka i myslałam ze brak wit. D3 ,albo wapna i pani doktor nie kazała się martwic,ani zwiększac dawwki D3. A teraz w te upały to się poci,ale to chyba normalne