Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajnaaaa

do kiedy /tzn. do jakiego wieku, ilu miesięcy/ smarować dziecko oliwką??

Polecane posty

Gość Karolajnaaaa

j.w

Gość co jak co ale
Mozna juz od narodzin... ale jesli u dziecko wszytsko ok ze skora to nie ma potzreby, po co zatykac pory? Moj synalek nigdy nie byl smarowany oliwka, czasem tylko pupcia kremem i jest wszystko ok

Gość co jak co ale
aaa pytalas do kiedy... no niby mozna zawsze, dorosli tez moga sie smarowac... ale po oliwce wszytsko sie tak klei... :D

Gość mama 4 miesięczniaka
ja nie smaruję wcale, mały miał klopoty skórne, nawet podejrzenie o skazę białkową, po odstawieniu oliwki, wszystko jest ok. Lepiej kupić płyn do kąpieli z oliwką np. Oliatum lub Balneum Hermal Plus

Gość Karolajnaaaa
dzieki dziewczyny. :) Mój synek skończył 3 miesiące. Nie ma problemów ze skórą. Do kapieli dodaje kilka kropel "pynu do kąpieli", zanurzmay go w wodzie i myje dokładnie fałdki mydełkiem dla dzieci. Potem go własnie oliwkujemy ale zastanawiam się czy nie zaprzestać....

Gość gfjh
jesli dziecko nie ma suchej skury to lepiej nie stosowac oliwki. Ja oliwki nie stosuje. Mozesz tylko dziecko czasem naoliwic jak bedziesz widziała ze skura dziecka jest sucha

Gość gfjh
jesli dziecko nie ma suchej skury to lepiej nie stosowac oliwki. Ja oliwki nie stosuje. Mozesz tylko dziecko czasem naoliwic jak bedziesz widziała ze skura dziecka jest sucha

Gość Karolajnaaaa
w takim razie od dzis chyba zaprzestane go smarowac ta olwiką. A co sądzicie o mleczku /nawilżającym/ do smarowania dla dzieci? Kupiłam z wyprzedzeniem jakiś czas temu....

Gość co jak co ale
ale nie na sile... jak zobaczysz ze skora sucha to wtedy smaruj

u nas tez byly problemy skorne przy oliwce ,ale za to sprawdzil sie balsam:)uzywamy tez hippa i jest bardzo dobry