Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

green_space

Znowu sie z nim całowałam

Polecane posty

juz naprawde nie wiem co mam z tym wszytkim zrobic... nie moge tak, a jednak o niczym innym nie marze... nie wiem o co w tym wszytkim chodzi... a on? palant! skurwiel! idiota! ma zone... a jakies skrupuly?? moze gdzies tam po cichu w swej głowie... ale calowal sie ze mna juz 3-ci raz... glupia, idiotka, gowniara... gdybym w tych sytuacjach nie miala tyle alkocholu we krwii to by nigdy do tego nie doszlo, ale niestety moja swiadomosc krzywdy jaka wyrzadzam innym przy nim i przy paru piwach zasypia. ALE TO ON JEST WINNY NIE JA! to on powinien byc fair, to on ma zobowiazania, nie ja! To on ma zone i dziecko NIE JA! Ale to ja mam wyrzuty sumienia... tak strasznie go pragne...ale nic nie moge zrobic i nic nie zrobie tak jak to sie dzieje juz od 9 miesiecy.... tak sobie bredze, jeszcze pod wplywem, bo nie moge wyjsc z tego labiryntu...

Gość xxxcccccccc
zakoncz ten uklad

Gość nie spotykaj się z nim więcej
właśnie tak nie jestes bezwolna istotą a na taką sie kreujesz, on to wykorzystuje

Gość abecede
przestan sie z nim spotykac, rozmawiac. wywal numer telefoniczny, adres mailowy zabloku, to samo na gg, tlenie czy innym komunikatorze. nie masz obowiazku mu tlumaczyc, wyjasniac. po prostu odetnij sie od niego i nie zadreczaj sie mysleniem o nim. zaaplikuj jakies aktywnosci. poboli, poboli i przjedzie.

dzieki kobietki... wiem, ze innego wyjscia nie ma... i nie chce sie kreowac na jakas bezwolna istote, po prostu w zyciu tak czasem wychodzi... chcesz cos zakonczyc, a z drugiej strone ciagniesz to bo sie łudzisz, tylko tak w gruncie rzeczy nie wiesz nawet na co, bo i tak nigdy nic z tego nie wyjdzie... a nie chce zakonczyc tak jak wiele babek tutaj i dopisywac posty w topikach \"kochanki kontra zony\"...

badz co badz wspolczuje jego zonie, nie wiem co za uklad panuje miedzy nimi, ale czy takie rzeczy mozna wybaczyc? nie sadze...

Gość biały ser z konfiturką
:o

a co Ty myślisz o jego żonie??Ty myśl, że on ma Ciebie gdzieś!!! jakie my baby glupie 😠

oj glupie... ja mysle o wszystkim i kazdym, tylko nie o sobie... dobra koniec tego bredzenia, nie oddzywam sie do niego i tyle!! dzieki za podbudowanie psychiczne..

oj glupie... ja mysle o wszystkim i kazdym, tylko nie o sobie... dobra koniec tego bredzenia, nie oddzywam sie do niego i tyle!! dzieki za podbudowanie psychiczne..

Gość tak zerznalem ze Springera
przez 9 miesiecy cie tylko calowal, enuch jaki czy co?

całujesz się z żonatym-dzieciatym i mówisz, ze myślisz o innych tylko nie o sobie?? :o

a co? pewnie Ci jakieś bajki-dupograjki naopowiadał? co mówił? żona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią?

jaka szmata..:o jak Ty o sobie mówisz??? :o

Gość efowa 121
śmieszna jesteś próbując zrzucić całą winę na niego oboje jesteście równo winni i pierddolnięci :O do tanga trzeba dwoja a ty się chcesz tylko wybielić. nie twój to nie ruszaj.

nigdy nic mi nie opowiadal, nie obiecywal, nie tłumaczyl sie, ale i tak uwazam ze TO ON JEST WINNY! bo to nie ja mam obowiazek byc fair wobec calego swiata i wszytkich ludzi m. in. jego zony. To on przysiegał, obiecywał NIE JA!

po co Ci żonaty dUpek :o:o???

Gość efowa 121
ta, za to ty masz :O on jest i myśli chuujem, a ty ciipką zachowujesz się jak gówniara która po spuszczeniu sobie cegłówki na nogę twierdzi : że nie wiedziała, że będzie boleć; ciekawe czy jak ty byś się czuła, będąc taką zdradzaną żoną:O pamiętaj że zło jak bumerang, lubi wracać ! DO TANGA TRZEBA DWOJGA - on wie, że jesteś taka błogo gupiutka i dlatego sobie pozwala, a co ty se myślisz ? że zostawi dla ciebie żonę :O ? daj mu spokój i zachowaj resztki honoru, o ile go w ogóle masz!

tak, tak...on jest winny....on winny a Ty ponosisz konsekwencje - takie myślenie jak Twoje to głupota, ale tylko sobie szkodzisz....

Gość koli28
zgadzam sie z efowa

:o