Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwek16

coś dobrego do depilacji bikini

Polecane posty

polećcie jakiś krem do depilacji bikini który naprawdę działa!!!

Gość ___________Ouch-------------
Ja polecam paste cukrowa - kremow nie uzywam :-), bo lubie miec spokoj przez kilka dni

Gość ja smaruje
gruba warsta kremu nivea, tego najzwyklejszego w granatowym pudelku.I tak co noc, nigdy nie mam problemu z podraznieniami.

Ja od pasty cukrowej miałam tylko masę siniaków no i ten ból :/ Nie wytrzymałam i nie dkończyłam nawet, masakra :/ to tak samo jakbyś depilowała depilatorem albo woskiem, taki sam ból.

Gość Ulalalalalala
Kupuje gotowa (mieszkam za granica i mam turecki sklep w poblizu). Na poczatek polecam kupno gotowej. Markotka - hmm to jest usuwanie wloskow wraz z cebulkami- troche musi bolec. Siniaki to raczej efekt zlego naciagniecia skory podczas depilacji. Poza tym zasada - paste nakladamy pod wlos a zrywamy z wlosem!

No nie wiem, czy tu chodzi o naciągnięcie skóry, raczej nie, bo naciągałam odpowiednio, a raczej powodem była chyba słabej jakości pasta, bo bardzo się kleiła i ciągnęła mi skórę i to bolało :/ Nakładałam jak trzeba pod włos i zrywałam z włosem, czyli odwrotnie niż to jest w przypadku wosku.

Gość szybki kot
sopro eksperymentowałam z depilacją , przetestowałam wiele:pianek,kremów ,wosk u kosmetyczki i jednak zostałam przy kremie do depilacji skin velvet Vipera.Usuwa wszystkie włoski nie powoduje podrażnień(u mnie) sprawdza się rewelacyjnie. Aaa i jest taniutki,sporo tańszy niz np.veet,a daje lepszy efekt 50 ml kosztuje zaledwie 3 zł