Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmadziia

Duży biust ,same prodlemy !!!

Polecane posty

Gość malyy cyyc
przestancie pisac ze duze piersi nie sa ladne!! ja sama mam male i bardzo chcialabym wieksze. Przeciez sa rozne kremy ujedrniajace biust itp Mysle ze osoby ktore pisza ze duze cycki sa brzydkie to plaskie zazdrosnice i tyle!

i ja się wypowiem. Biust B, C, D sa piekne jesli brodaweczki nie są duże :) ( średnica max 3 cm ). Co do biustów E, F i większych o ile wogole są jeszcze większe. Jak dla mnie to już jest porażka.. Widziałam parę pań z mniej wiecej, na oko, takim biustem.. i sie załamałam. Nie wyglada to ładnie.. nie jest podniecające ( jestem Bi takze i kobietki mnie podniecaja haha:D). Duży biust jest piękny jeśli ma ładne brodaweczki, jest jędrny, wygląda jak dwie kuleczki. Niestety rzadko kto ma taki prawdziwy idealny biust. Nie mówiac o gwiazdach XXX, gdzie ok 98% ma ogromne sztuczne balony ze ślicznymi malutkimi brodawkami. Także wspolczuje kobietom majacym biusty wieksze niż D.

Gość a głuwno prafta
He he he Prawie kazda mala piers jest sliczna, zupelnie odwrotnie niz duza- gdzie prawie kazda jest brzydka Najlepszy rozmiar to B i C, pełne A tez moze byc, ale nic mniej ani wiecej !

Gość ja mam 75 F
jestem szczupła i mam bardzo ładny biust. i w zyciu nie zmieniłabym go na inny, a szczegolnie na deskę z przodu. staniki kupuję w drogich sklepach lub w stanach - tam obwód pod biustem nie zwieksza sie od razu z rozmiarem miseczki. biust mi sie nie poci, zreszta nie masz co przezywac - to cześc ciała tak jak inna:)

Gość a jakiej srednicy w takim razi
w takim razie sa twoje brodawki. sory nie- blad- BRODAWY :D

Gość suma.tro
w takim razie jakiej średnicy są twojej jaja, mięczaku? bo wlasnie z penisami jest tak samo jak z piersiami - im wiekszy tym lepszy, ładniejszy, im mniejszy tym beznadziejnieszy......