Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczne słoneczko

Mialam isc na solarium zeby jeszcze zbrązowieć i mama

Polecane posty

Gość sliczne słoneczko

wyciągnela mnie na dzialke..powiedziala ze tam będe miała darmowe solarium :D ja pukając sie w glowe mówilam taaa..opale sie. i co wrócilam do domu i jestem tak opalona ze nie moge:D musialabym chyba ze 4 razy na solarke pochodzic zeby tak fajnie wyglądac:):) Nie przesadzona i slicznie naturalna opalenizna:) Polecam kochani polecam działeczke:) Przynajmniej mama sie cieszy tez ze jej działke opieliłam hehe:) Ale ok wiem co to was obchodzi......:) Buziaki.Pozdrawiam!

Gość yhy
ale nie jesteś tak równo opalona jak w solarium....no i nie wszedzie

Gość no wlasnie
:D a ja dzis bylam na solarium i tez mam piekna opalenizne wszedzie :)

Gość sliczne słoneczko
nio niby tak.Ale naprawdę fajnie mnie opaliło:) Tak brązowiutko i widac ze naturalnie.A myslalam ze w zyciu mnie tak nie wezmie...odrazu....:)

Gość SOLARIUM
i od razu czerniak

Gość natalii23
nie zrób kupy, co podnieciłaś się ,że cię tak złapało ?? co w tym takiego wielkiego ?? lato jest i kazdy jest opalony

Gość sliczne słoneczko
nio na solarium trzeba uwazac...po prostu tam opalac sie trzeba z głową...ale tak samo jest ze slonkiem....co za duzo to nie zdrowo nio:)

Gość sliczne słoneczko
natalli23 wiem ze Ciebie to nie interesujem,ale mogłabys sie powstrzymac od tego typu komentarzy...;/ Troche kultury osobistej kurcze;/ Ciesze sie i tyle,cieplo,fajna pogoda i tyle.

Gość yhy
do SOLARIUM---zastanów się co mówisz....po słońcu też można dostać czerniaka...chodzi o to zeby po prostu nie przesadzac z opalenizna zarówno w solarium jak i na słoncu

Gość oLkurde
sliczne słoneczko ja sie tez dzisiaj opalałam no ale nici wyszly, malo mnie wzielo, i jestem cala czerwona jak raczek :) a w najblizszym czasie mam zamiar pojechać do solarium pare razy.. mam nadzieje ze nic mi sie nie stanie:) hihi takze gratuluje ladnej opalenizny :)

Gość sliczne słoneczko
oLkurde--- napewno zbrązowiejesz,często tak jest na początku;) Najgorzej gdy z tą czerwonością skóry jest takze pieczenie....Moja kuzynka zawsze strasznie cierpi z tego powodu... hehe dziekuje ...Twoja opalenizna napewno tez bedzie ladna! :D powodzenia zycze w opalanku;)

Gość a ja jestem zła
chodzę na solarium od jakiegoś czasu i jestem lekko opalona dziaisj chciałam się opalić na słonku i leżąłm plackiem 2 godziny 1 godzinę opalałam przód i druga tył...i co i nic się nie opaliła :/ jak to możliwe czy po solarium słońce mniej bierze????????????????????? zawsze słońce brało mnie szybko wystarczyło 30 minut i byłam czerwona a dziaisj nic :( jak to jest to co mam cały dzien teraz leżeć??????