Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arisa dasai

Szukam kobiet kótre po raz drugi ułozyly sobie życie.

Polecane posty

Gość arisa dasai

Chodzi mi głownie o te kobiety które związały sie z kimś majac już dziecko... Gdzie poznaliscie tego faceta..? Jak ukladaja sie relacje miedzy nim a waszym dzieckiem... ? To dla mnie b. ważne... Prosze o wypowiedzi.

Gość to jest tak
zalezy w jakim wieku jest dziecko.U mnie jest dobrze,ale dziecko juz dorosle.U kolezanki czesto dochodzi do spiec.Mysle,ze wiele zalezy od charakteru mężczyzny.

Gość leander
moja zona wlasnie uklada sobie na nowo swoje zycie....nie zakonczywszy jeszcze starego.... zaszla w ciaze z kochankiem, wiec postanowila zlozyc pozew o rozwod, zostac z kochankiem, urodzic mu dziecko, zabrac mi nasza corke..... a wszytsko to dlatego ze przeciez, jak mowi, dziecko, ktore sie ma narodzic musi miec ojca i wychowywac sie w pelnej rodzinie(sic!), i twierdzi, ze ja nie bede zdolny wychowywac nieswoje dziecko. pytam sie tylko dlaczego nasza corka nie musi sie wychowywac w swej pelnej naturalnej roddzinie!!! nie wspomne juz o mojej goracej milosci do zony, ktora nie ustala nawet w obliczu jej zdrady i popelnionych czynow....

Gość Anitka 87879
ja jestem w drugim zwiazku po 11 latach mam dwojke dzieci 12 16 lat on tez po rozwodzie dziecko lat 7 . Uklada sie super jezeli mam jakis problem to z ojcem mojego partnera ktory bardzo kocha swego wnuka do tego stopnia ze nie chce abysmy mieli slub czy dziecko , a ja uwazam ze to nasze zycie i mamy do tego prawo

Gość Anitka 87879
tym bardziej ze stac nas na to...