Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycaty problem

beznadziejne piersi po ciąży i karmieniu.... poradzcie

Polecane posty

Gość cycaty problem

Normalnie miałam jedrne 75 C a teraz po ciąży i 6miesiecznym czasie karmienia piersią jest trageia... Cycki obwisły... sa takie flaczki 2 .. żaden biustonosz ich nie trzyma:(( z puszapów wypadają.. (jak tylko sie schylę to ze wszystkich wypadają)... Myślałam ze to przejściowe ale mineły juz 4 m-ce od odstawienia i nic :((( wstyd sie pokazać na plaży.. z takimi za przeproszeniem "dojkami".. nie mówiąc o tym ze stroje kąpielowe to nie mam pojecia jakie kupić bo z wszystkich wypłynie zawartość :(( Dziewczyny poradzcie coś... Nie mam zadnych rozstępów ale ta flakowatość mnie dobija:((

Gość masaż kasi
link do podobnego topicu założycielka też miała podobny problem.. poczytaj o masażu kasi wspominanym na początku tematu, podała go tam kasia która chyba właśnie po ciąży miała problem z biustem. działa - tylko trezba cierpliwości i systematyczności - codzienne :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=32326

Gość cycaty problem
dzieki biore sie za czytanie...

Gość masaż kasi
to jest masaż kasi, ale poczytaj sobie więcej - jest masa możliwości, zwłaszcza jeśli miłaś spore piersi przed ciążą, po prostu trzeba je znów "napełnić" ;) http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm

Gość jagoda zielona
Taka cena ciąży i karmienia piersią. Proponuję się z tym poprostu pogodzić i cieszyć się dzieckiem.

Gość ano bo trzeba było
już przed ciążą zadbać o piersi, czyli wzmocnić je ćwiczeniami i oczywiście jakiś krem ujędrniający i to samo w czasie karmienia, a nie teraz płakać, że się ma flaki.

Gość to sie tak
latwo mowi-wzmocnic!!! to jest logiczne ze piersi podwajaja mase i skora sie rozciaga a duzy biust tym bardziej,choc mam kolezanki z 75A i tez im obwisly piersi! jedynym wyjsciem jest utyc,wtedy tluszczyk wejdzie ci w piersi sprobuj tez masazy ciepla-zimna woda i kremy ujedrnijace

Gość jusiek
piersi? To mały problem!!! A co zrobic z brzuchem-flaczkiem co został,a już mineło 6 miesięcy i nic nie spda!!! Płakac się chce

Gość wolley holley
Piersi całkowicie nie wrócą do dawne postaci niestety tak jak cellulit irozstępy i nie ma co sie masować, smarować, tak już jest z karmiącymi matkami nie ma sie co pocieszać i oszukiwać nic tego nie zmieni ...przykro mi