Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wkurzony na maxa jestem

No i trzeba będzie przełożyć wizytę ...

Polecane posty

Gość wkurzony na maxa jestem

Od 3 miesięcy czekam na wizytę u endokrynologa. Miałem iśc w poniedziałek ... niestety nie będzie jej :( W piątek natomiast mam wizytę u okulisty (czekałem półtora miesiąca) - pewnie też zostanie przełożona :( Szczerze to chyba pójdę prywatnie ... nie mam zamiaru czekać kolejnych 3 miesięcy :( I na co idą moje składki zdrowotne :( Już mnie wkurza ten strajk lekarzy ... Rozumiem chcą godnie zarabiać ... No ale wybaczcie 7 tys. zł ... Chyba ich pogieło ... Na początek 3 tys. zł powinno im starczyć ... Nie ale oni chcą więcej ... Ciekawe za co ... Większość to zasrani łapówkarze, ludzie biorący milion etatów ... Czy ktoś z Was zna biednego lekarza ??? Ja chyba tylko jednego (uczciwego) ... Gdy się do nich przychodzi traktują Cię jak zło konieczne ... Śpią na dyżurach ... wykorzystują pielęgniarki ... Chcą by lekarz rodzinny zarabiał 5 tys. zł ... za co ??? Za to, że mnie osłucha i da skierowanie do innego lekarza specjalisty ??? W zeszłym roku miałem zapalenie płuc. bo lekarka mnie żle leczyła :( No bez jaj po co w szkole uczymy się , gdzie jest wątroba, ucho ... żeby początkowo samemu się zdiagnozować ... Jak boli mnie ucho to idę do laryngologa ... ale nie u nas to trzeba iśc najpierw do lekrza rodzinnego :( żeby dał skierowanie ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować