Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La Stella

fatalne zauroczenie -pomocy

Polecane posty

Gość La Stella

Witam, mam problem. Zauroczyłam się ( tak sobie to tłumacze, że to jest tylko zauroczenie) w facecie który ma żonę. Nic między nami nie zaszło, ale czuć na odległość, że stąpamy po bardzo niebezpieczym gruncie.I wiem, żę on czuje to samo. Problem jest w tym, że fakt, że on ma żonę jest dla mnie granicą nie do przejścia.Nie mam prawa pakować się z butami w czyjeś życie!! Ale ja nie mogę przestać nim myśleć~~!!! Jak mam wybrnąć z tej sytuacji? Porozmawiać z nim o tym? POMOCY!! Jak się z tego uwolnić?

podpytaj zone jak tam miedzy nimi.. moze sama cie powie ze on to.. itp powiesz jej, ze ty go kochasz i chetnie go od niej uwolnisz:)

podczas ewe. rozmowy pewnie się na siebie rzucicie :O wiać, szybko wiać; zerwać/ograniczyć maks kontakt... szukaj inspiracji :D wśród wolnych 🖐️

Gość La Stella
Najgorsze jest to, że ja też mam stałego faceta. Różnie się między nami układa, ale jesteśmy ze sobą prawie 5 lat . Przeraża mnie to wszystko. Nie potrafię tego ogarnąć. Zbyt duże emocje.

Gość oj losie losie
to moze walnij sobie ze 2 razy baranka o sciane i sie otrzasniesz?? i zastanow sie czy aby warto?? a tak powaznie czy aby widzisz sens tego wszystkiego ?? a moze to tylko przelotne zauroczenia tak jak napisalas i tzn chemia ktora to zmierza tylko to seksu i nic poz atymj , wiec ...... warto aby niszczyc zarowno swoj jak i jego zwiazek tylko dla chwili zapomnienia...??