Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca7863

czarne upłąwy??????!!!!! ratunku!!!!

Polecane posty

Gość pytająca7863

& dzień cykly, 7 tabletka antykoncepcyjna (to moje pierwsze pigułki. Okres się skończył ale mam czarne -ciemno brązowe upławy!! Lekarz mnie nie przestrzegał przed nimi,nic nie wspominał. Co to ma znaczyć???Czy to normalne?nie chce takich mieć. O rany,co zrobić??

Gość pytająca7863
sorry- 7 dzień cyklu!

idź do lekarza chociaz to mogą byc po prostu ciemne plamienia- krwawienia i plamienia to normalna sprawa przy pierwszym opakowaniu tabletek

Gość a....psik
a moze jeszcze po okresie organizm wydala resztki ślużówki..moze tak juz kiedys mialaas tylko nie pamiętasz bo nic innego mi nie przychodzi na myśl..

Gość tez tam miałam
za duza dawka hormonu musisz wziasc to opakowanie i isc do ginekologa po słabsze tabsy.

to czy dostanie słabsze to decyzja jej ginekologa ja miałam krwawienia przez całe opakowanie i przeszło niech nie panikuje tylko odczeka ze 2-3 dni i jak dalej tak bedzie to do lekarza

Gość fkakakakka
O Boshhhh laska, krwi nieświeżej nie widziałaś, że taki wrzask podnosisz? Przecież to normalne, że nie zawsze krew, która wypływa, jest świeża, czasami nim organizm ją wydali zdąży zmienić kolor i konsystencje. Nie zdarzyło ci się tak nigdy pod koniec okresu? A przy tabsach podkrwiawiania są bardzo częste i nikt z tego nie robi afery. Ja podkrwiawiałam około pół roku zanim mój organizm przyzwyczaił się do tabsów. Ginekolog? Może pani oczywiście odstawić, jak pani chce. Ale jak pani nie chce, to robić morfologię, częściej, żeby monotorować sytuację na wypadek anemii. Tyle.