Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silvy

Opryszczka!

Polecane posty

Gość Silvy

Jak się pozbyć opryszczki? Wiem, że jest pełno różnych kremów itd. dostępnych w aptekach, ale nie wiem co jest skuteczne i natychmiast pomaga... jeśli ktoś zna coś dobrego, prosiłabym o napisanie cóż to takiego i podanie ceny... :)

Gość Silvy
... ???

Gość niebieskoookaa22
słyszałam, że tabletka aspiryny lub polopirynyS rozgnieść z odrobina wody i połozy tą paćkę na opryszczkę, wysysza i działa p/zapalnie poza tym maść Sudocrem podobniez jest lepsza od maści cynkowej

zowirax oprócz tego,że drogi i mała tubka-niczym nie powalił ;-) teraz w razie problemów-pierwsze swędzenie smaruję kremem hascovir-od tej pory nie wyskoczyło mi nic-a właściwie nie rozwinęlo się dalej-miałam tylko wysuszoną trochę skórę w miejscu smarowania-prawie niewidoczne pewnie,gdybym gdybym miała pod ręką zowirax i od razu posmarowała,też by tak było,ale na zaawansowaną opryszczkę wcale nie działał rewelacyjnie,tak więc polecam HASCOVIR

Gość marktunia500
posmaruj miodem albo pastą do zębów :)

Gość sdfsgdsg
zovirax, hascovir i tym podobne to jest to samo (zawierają acyklovir), różnią się ceną - polskie są tańsze. A tak poza tym - opryszczki, która już wykwitła to raczej się zwalczyć nie da. trzeba przeczekać