Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaaaaaaa

fucking friends

Polecane posty

Gość saraaaaaaaa

Mam kolege ,oboje jestesmy wolni,ostatnio po imprezie oboje przyznalismy ze od jakiegos czasu nie uprawialismy sexu,no i stalo sie.Nic do siebie nie czujemy,cz jest w tym cos zlego,zeby czasami spotkac sie na sex?

hej nie czuj się źle ja mam takeigo przyjaciela od dawna nawet od pewnego czasu mieszkamy ze sobą.Żadne z nas nei chce się wiązać,każde ma swoje życie,spotykamy się z innymi,a jak potrzebujemy się odstresować i wyzerować liczniki to poi prostu uprawiamy seks. a co do tytułu topicu jest fajniesze określenie FRENDSHIP WITH BENEFITS :) albo fuck buddy

skoro obydwoje jesteście wolni... czujecie pożądanie... w sumie dlaczego nie?:) wszystko zależy od tego jak się postrzega taką zjaomość...

Gość lost..
Sa kobiety, ktore nie potrafia uprawiac seksu bez milosci, przychodzi kac moralny, itd. Jesli Tobie to nie przeszkadza, to droga wolna, tylko pamietaj, ze taki seks zubaza i rzutuje na pozniejsze zycie erotyczne z parterem ktorego pokochasz.

dla mnie osobiscie gorsza jest masturbacja z braku laku :]

widzę,że temat pada.tak mało nas uprawia seks z przyjaciólmi czy tak mało się do tego przyznaje otwarcie>?

nikt się przyznać nie chce ;)

Gość saraaaaaaaa
Fajny z niego kolega i nie chce zepsuc tej znajomosci,ale mam braki...

Gość paper
Na pewno nie chcialbym sie umawiac z dziewczyna, ktora uprawiala seks z kolega. Bo potem mam podawac temu koledze reke?

Gość CABIKU
To jest chujstwo żeby mieć kogoś a spotykać się na seks. Mam nadzieję że was i wasze rodziny spotkają największe nieszczęścia

ja raz probowalam ale zaraz zaangazowalam sie emocjonalnie, wiec terz seks tylko z milosci , ale jak komu sie podoba, wolny kraj!!1 pozdrawiam

Gość Atak z boku
"saraaaaaaaa" w Twoim przypadku to niemalże normalka. Moja sytuacja jest trochę ale tylko trochę skomplikowana. Mam koleżankę, przyjaciółkę bo znamy się już od dawna. Rozmawiamy o wszystkim, w swoim towarzystwie czujemy się bardzo swobodnie ale bywają takie momenty ciszy... głębokie spojrzenie w oczy i wyczekiwanie które pierwsze nachyli głowę w kierunku ust. Po czym odwracamy wzrok, szukając czegoś po ścianach. Chyba w takich chwilach jedno i drugie myśli o tym samym, czy nachylając głowę czegoś się nie popsuje.

Gość kikikikiki maupa
Przedłużaczu: "... kobieta jest twoim polem, uprawiaj to pole, uprawiaj je jak chcesz..." :P (aprpops stopki)

Gość SEX JEST ZŁY

Gość kwh1
Oj brakuje mi takiej kolaeżanki. Taki ukłąd jest najbardziej zdrowy jaki znam.

fucking friends to wspaniala sprawa ja sie na razie nie chce wiazac tak mega na stale wiec jak tylko jeste wolna to jak najbardziej jest smieszie zero napiniania sie kupa smichu i dobry seksik pozdo dal mojego kumpla z najfajniejszym peniskiem :* uwielbiam go:))